Αναζήτηση
Ο γόης του «Μπρούσκο» αποκαλύπτεται: «Οι σχέσεις μου πάντα σκάλωναν…» | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο γόης του «Μπρούσκο» αποκαλύπτεται: «Οι σχέσεις μου πάντα σκάλωναν…»
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017
12:00

Ο Στέφανος Μιχαήλ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με την ερμηνεία του στη σειρά «Μπρούσκο» όσο και με την ωραία εμφάνισή του. Μπορεί στη σειρά να είναι ένας γοητευτικός 30άρης στην πραγματικότητα είναι μόλις 25 ετών.

Ξεκίνησε να σπουδάζει Δασονομία στην Αυστρία από όπου κατάγεται η μητέρα του αλλά δεν άντεξε και μετά από δύο ημέρες επέστρεψε στην Κύπρο και σπούδασε τουριστικά ενώ παράλληλα έκανε μαθήματα υποκριτικής.

Εκεί γνώρισε τον Κούλλη Νικολάου, τον τηλεοπτικό του αδερφό και κάπως έτσι ξεκίνησε η καριέρα του ως ηθοποιός. Έχει δουλέψει barman σε διάφορα κλαμπ του νησιού ενώ και πριν παίξει σε σειρές είχε πολλές κατακτήσεις καθώς ήταν πολύ δημοφιλής.

Σήμερα παραδέχεται ότι έχει περισσότερες επιτυχίες στο γυναίκειο φύλο αλλά αντιλαμβάνεται ότι είναι μέρος της δημοσιότητας. Προσπαθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους και να μην προκαλεί τα Μέσα με τη προσωπική του ζωή.

«Οι σχέσεις μου μέχρι σήμερα ήταν ένα, ενάμιση χρόνο. Το πράγμα μετά σκάλωνε… Γενικά πετύχαινα περιπτώσεις περίεργες. Μου έτυχε να είμαι ερωτευμένος, να με θέλει κι εκείνη αλλά να μην μπορούμε να είμαστε μαζί, γιατί ήταν σε άλλη σχέση. Αυτό μέχρι να το ξεπεράσω έπαιρνε κάποιους μήνες γιατί είμαι συναισθηματικός τύπος. Αυτό συνέβη 3-4 φορές χωρίς να το επιδιώξω».

Και συνέχισε μιλώντας στο Omikron: «Δεν θα μπορούσα να είμαι το τρίτο άτομο σε μια σχέση. Θεωρώ πως αν κάνεις κάτι τέτοιο δεν έχεις αυτοεκτίμηση, είναι ήττα. Μου έχει συμβεί να είναι στα χωρίσματα μια κοπέλα και να προσπαθεί να ξεκινήσει κάτι άλλο. Βλέπεις όμως ότι υπάρχει κάτι, μια μαυρίλα που δεν την αφήνει να προχωρήσει».

-Πόσο σε βοήθησε η εξωτερική σου εικόνα στο χώρο που βρίσκεσαι;

Θα ήμουν ψεύτης αν σου έλεγα πως η εικόνα μου δεν με βοήθησε. Το παρουσιαστικό μου με βοήθησε αρκετά αλλά από την άλλη πιστεύω πως δεν είμαι εδώ αυτή τη στιγμή για την εξωτερική μου εμφάνιση αλλά γιατί είμαι καλός σ’ αυτό που κάνω. Και ο ωραιότερος άντρας στον κόσμο να είσαι, άμα το περιεχόμενο είναι άδειο τι να το κάνεις το εξωτερικό περιτύλιγμα; Δεν θα μπορούσα να ήμουν μια ωραία γλάστρα για κανένα.

-Το φλερτ, το δέχεσαι;

Ναι το δέχομαι αλλά κι αυτό με μέτρο. Σίγουρα δεν πέφτεις όπου να ’ναι. Φιλτράρεις τα πράγματα και ανάλογα πράττεις (χαμόγελο). Δεν θα ήθελα να είμαι σήμερα εδώ και αύριο στο αλλού. Από μικρός μου άρεσε το συναίσθημα και το επιδίωκα.

-Από γυναίκες δέχτηκες το φλερτ, από άντρες;

Ναι, μου έτυχε και αυτό.

-Πώς αντέδρασες;

Δεν μου αρέσει γενικά στους ανθρώπους η χυδαιότητα. Υπάρχουν λοιπόν άντρες που γίνονται χυδαίοι, όπως και γυναίκες. Παρόλα αυτά είναι πολύ διαφορετικό να το βλέπεις όλο αυτό από έναν άντρα. Δεν είμαι gay, μου αρέσουν οι γυναίκες.


Πηγή: www.tamtam.news
Σχετικά πρόσωπα
Στέφανος Μιχαήλ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551