Αναζήτηση
Ο Χάρι και η Μέγκαν έσπασαν τα πρωτόκολλα | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Χάρι και η Μέγκαν έσπασαν τα πρωτόκολλα
Σάββατο, 19 Μαΐου 2018
19:20


Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δεν διέφερε μόνο όσον αφορά την απλότητα και την αυθεντικότητα του σε σχέση με άλλους βασιλικούς γάμους, αλλά το ζευγάρι πήγε κόντρα ακόμα και στα πρωτόκολλα.

Συγκεκριμένα, οι νεόνυμφοι έσπασαν σήμερα τρεις από τις μεγαλύτερες βασιλικές παραδόσεις του γάμου.

Παντρεύτηκαν Σάββατο

Οι βασιλικοί γάμοι γίνονται πάντα καθημερινές.Η Κέιτ Μίντλετον και ο Γουίλιαμ παντρεύτηκαν Παρασκευή και η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε παντρευτεί τον Πρίγκιπα Φίλιππο, ημέρα Πέμπτη. Ωστόσο, ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν τη διαφορά και παντρεύτηκαν Σάββατο.

Η βέρα του Χάρι δεν ήταν χρυσή

Αν και ο αδερφός του, Πρίγκιπας Γουίλιαμ,είχε φορέσει χρυσή βέρα, όπως θέλει το πρωτόκολλο, ο Πρίγκιπας Χάρι προτίμησε μία βέρα από πλατίνα, ενώ της Μέγκαν Μαρκλ ήταν χρυσή και μάλιστα ήταν και δώρο της βασίλισσας.

Μια ασυνήθιστη γαμήλια τούρτα

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι διάλεξαν η γαμήλια τούρτα τους να έχει γεύση λεμόνι, ενώ αυτή θα καλυφθεί επίσης από κρέμα βουτύρου και θα στολιστεί με φρέσκα λουλούδια.

Ωστόσο σύμφωνα με την παράδοση, σε περίπτωση βασιλικού γάμου ή βάπτισης, τότε η τούρτα θα πρέπει να έχει φρούτα και συγκεκριμένα είτε φρούτα αποξηραμένα είτε φρούτα γλασέ συνδυασμένα με καρύδια και μπαχαρικά.

Πηγή: koutipandoras.gr
Σχετικά πρόσωπα
Πρίγκιπας Χάρι Γουίντσορ
Μέγκαν Μαρκλ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551