Αναζήτηση
Nomads: «Αντίο» από τη Βασιλική Μιλλούση λίγο πριν το τέλος | iShow.gr
Ειδήσεις
Nomads: «Αντίο» από τη Βασιλική Μιλλούση λίγο πριν το τέλος
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
12:19


Μία από τις πιο συμπαθείς παίκτριες του Nomads που κατάφερε με το πείσμα της να φτάσει μία εβδομάδα πριν το τέλος αποχαιρέτησε σήμερα το παιχνίδι,καθώς έχασε στην μονομαχία αποχώρησης από τον Κωνσταντίνο Οροκλό με συνολικό σκορ 3-0.

Η Βασιλική ήταν υποψήφια μαζί με τον Κωνσταντίνο και το Νίκο Αναδιώτη, με τον τελευταίο να σώζεται από τη ψυχοφθόρα διαδικασία λόγω της προτίμησής τουκοινού προς το πρόσωπό του.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής επιλέχθηκε από τους συμπαίκτες της για να είναι η τρίτη μονομάχος, αν και έφτασε στον τελικό στο αγώνισμα τηςασυλίας απέναντι στην Αποστολία η οποία - ως συνήθως - πήρε τη νίκη.

Απ΄ ότι φάνηκε πάντως, οι παίκτες δεν ήθελαν να την ψηφίσουν, όμως οι επιλογές πλέον είναι περιορισμένες και δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, καθώς είναιστη μέση και η τριάδα Μαυρίδης-Κατσινόπουλος-Αναδιώτης που δεν ψηφίζονται μεταξύ τους ως κολλητοί.

Η Βασιλική όμως δεν έφυγε με άδεια χέρια από το παιχνίδι. Στο παιχνίδι ερωτήσεων που προηγήθηκε του αγωνίσματος, όπου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνειερωτήσεις στους παίκτες και όποιος απαντήσει σωστά επιλέγει μία κατσαρόλα από πολλές που υπάρχουν μπροστά τους και κάποια από αυτές κρύβει έναποσό-δώρο, η πρωην πλέον παίκτρια βγήκε νικήτρια! Το έπαθλο; Μόνο... 7.500 ευρώ! Όχι και άσχημα για μια ερώτηση για το ποια ήταν η αγαπημένη τουΑλαντίν...



«Εδώ που έφτασα δεν με πειράζει που το ακούω. Μου χρύσωσα λίγο το χάπι…Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου που έφτασαμέχρι εδώ. Ήταν μοναδική εμπειρία και σας ευχαριστώ όλους», δήλωσε λίγο πριν αποχωρήσει.

Πλέον απέμειναν πέντε παίκτες οι οποίοι μπαίνουν στην τελική ευθεία, ήτοι στην τελευταία εβδομάδα του Nomads και κανείς δεν θεωρείται το αδιαφιλονίκητοφαβορί.

Γιώργος Μαυρίδης, Νίκος Αναδιώτης, Γιώργος Κατσινόπουλος, Αποστολία Ζώη και Κωνσταντίνος Οροκλός θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο με όλες τις δυνάμεις τους.

Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Βάσω Μιλλούση
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551