Αναζήτηση:
Νέα μονοπάτια! Ο Γιάννης Πλούταρχος στο θέατρο
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017
10:31

Μεγάλη ευκαιρία θα έχει φέτος το χειμώνα ο Γιάννης Πλούταρχος, που θα ανέβει για πρώτη φορά στο θέατρο. Δεν πρόκειται για μία διαφορετική πορεία στην καριέρα του, αλλά για έναν ρόλο που θα του ταιριάζει «γάντι».

Συγκεκριμένα φέτος το χειμώνα, ο Γιώργος Βάλαρης ετοιμάζει να ανεβάσει για πρώτη φορά το θρυλικό μιούζικαλ του ελληνικού κινηματογράφου και της Finos Film, «Γοργόνες και Μάγκες»!

Πρωταγωνιστικούς ρόλους αναμένεται να αναλάβουν οι Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Τάσος Κωστής, Αγγελική Λάμπρη, Πέτρος Ξεκούκης και άλλοι.

Εκτός όμως αυτών, ο γνωστός σκηνοθέτης πρόκειται να εμφανίσει σε ρόλους special guest τους Κώστα Βουτσά και Γιάννη Βογιατζή, που είχαν ρόλο στην ομώνυμη ταινία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real αναμένεται να δούμε και τον Γιάννη Πλούταρχο για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι να ερμηνεύει τα κλασσικά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.

Οι πρόβες πρόκειται να αρχίσουν άμεσα, με τον Γιώργο Βάλαρη να επισημαίνει:

«Αποφάσισα να ανεβάσω ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ, που έντυσε με τις έξοχες μελωδίες του ο σπουδαίος Μίμης Πλέσσας. Αποτίω έναν φόρο τιμής στον κορυφαίο δημιουργό Γιάννη Δαλιανίδη με το ανέβασμα αυτό, πράγμα που δεν έκανε κανείς, ούτε καν η πολιτεία».


Πηγή: www.markostv.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.