Αναζήτηση
Μέγκι Ντριο: Η αλήθεια για την καταγωγή της και τις σπουδές στη Νομική! | iShow.gr
Ειδήσεις
Μέγκι Ντριο: Η αλήθεια για την καταγωγή της και τις σπουδές στη Νομική!
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018
13:30

Η Μέγκι Ντριο μας χάρισε εκτός από στιγμές απόλυτης κακίας στο Next Top Model και ανεπανάληπτα Ελληνικά που θα ζήλευε μέχρι και η Αθηνά του Power of Love.

Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και αποκάλυψε όλα όσα δεν γνωρίζαμε για την καταγωγή αλλά και τις σπουδές της στη Νομική, ένα θέμα για το οποίο έχει γίνει μεγάλος ντόρος.

Με αφορμή τα σχόλια της Χριστιάννας πως είχαν έρθει κοντά στο σπίτι του GNTM λόγω της κοινής τους καταγωγής, η Μέγκι παραδέχθηκε πως γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 13 ετών, όπου σπούδασε σε αμερικάνικο κολλέγιο στη Θεσσαλονίκη, γι' αυτό και δεν έμαθε να μιλάει τόσο καλά ελληνικά.

«Γεννήθηκα στην Αλβανία, ήρθα στην Ελλάδα 13 ετών, απλά έχω σπουδάσει σε αγγλικό κολλέγιο και μιλούσα μόνο Αγγλικά στο Πανεπιστήμιο. Πήγα σε αμερικάνικο κολλέγιο και όλα τα Ελληνικά τα έμαθα μόνη μου. Πήγα και σπούδασα δικηγόρος στην Αγγλία, το πήρα το πτυχίο φέτος, πριν μπω στο παιχνίδι. Είμαι δικηγόρος στο αγγλικό δίκαιο. Αλλά πήρα και κάποια χρόνια Erasmus στη Θεσσαλονίκη που ήταν το ίδιο Πανεπιστήμιο άλλα βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη» εξήγησε.


Πηγή: www.markos.tv
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551