Αναζήτηση
Μαρινέλλα: Η αλλαγή στην κλινική της εικόνα, η κινητοποίηση των γιατρών & οι έκτακτες εξετάσεις | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαρινέλλα: Η αλλαγή στην κλινική της εικόνα, η κινητοποίηση των γιατρών & οι έκτακτες εξετάσεις
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024
10:27

Η εκπομπή, Buongiorno αποκάλυψε ότι το χθεσινό βράδυ της Μαρινέλλας ήταν δύσκολο. Παρατείνεται η αγωνία για την εξέλιξη της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλας, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Νικολαϊδου αποκάλυψε στην εκπομπή του Mega: «Χθες το βράδυ, γύρω στις 21:30 υπήρξε αλλαγή στην κλινική της εικόνα, που δεν άρεσε στους γιατρούς. Υπήρξε μία κινητοποίηση από τους γιατρούς, έγιναν έκτακτες εξετάσεις, υποβλήθηκε εκ νέου σε αξονική και μαγνητική για να δουν τι συμβαίνει.

marinella-5.jpg

Οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχε αιμορραγία και στο αριστερό ημισφαίριο της ασθενούς γι’ αυτό και υπήρχε η κινητοποίηση και τώρα λένε ότι τα επόμενα 48ωρα είναι πολύ κρίσιμα για να δουν τι θα γίνει. Το σενάριο της χειρουργικής επέμβασης απομακρύνεται και αυτό που σκέφτονται οι γιατροί είναι μήπως προχωρήσουν σήμερα σε τοποθέτηση βαλβίδας για να γίνει η αποσυμπίεση του αίματος έτσι ώστε να υπάρχει μία πιο καθαρή εικόνα γιατί λόγω της μεγάλης αιμορραγίας δεν μπορούν να έχουν μία ακριβής εικόνα…»!


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Νάνσυ Νικολαΐδου
Μαρινέλλα (Κυριακή Παπαδόπουλου)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551