Αναζήτηση:
Magic Mike XXL (2015) – Extra Large Channing Tatum
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017
14:28

Κορίτσια ετοιμαστείτε, ο Magic Mike ετοιμάζεται για την αποχαιρετιστήρια παράστασή του μαζί με τα υπόλοιπα αγόρια της παρέας και αυτή τη φορά έχει μάθει νέες φιγούρες. Για του λόγου το αληθές το πρώτο trailer παρουσιάζει τον Channing Tatum να κάνει απίστευτα χορευτικά και αυτό όπως καταλαβαίνουμε είναι μόνο μια πρόγευση.

Η μεγάλη εμπορική επιτυχία του Magic Mike πριν τρία χρόνια, που είχε λάβει και καλές κριτικές, δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς συνέχεια, έστω και αν στο τιμόνι της σκηνοθεσίας δεν κάθεται πια ο Steven Soderbergh, αλλά ο Gregory Jacobs, πνευματικό παιδί του Soderbergh καθώς ήταν βοηθός σκηνοθέτη στις μεγάλες του επιτυχίες, όπως τα Ocean’s 11, 12 & 13, αλλά και το πρώτο Magic Mike. Ωστόσο εδώ ο Soderbergh έχει αναλάβει το μοντάζ και τη φωτογραφία, η σφραγίδα του οποίου είναι εμφανής στο trailer.

Η ταινία θεωρητικά έχει και υπόθεση, αν δηλαδή κάποιος ψάχνει να βρει μια δικαιολογία για να θαυμάσει τα ημίγυμνα κορμιά των νεαρών strippers. Όπως λοιπόν μας πληροφορεί και η σχετική επίσημη ανακοίνωση:

«Πιάνοντας την ιστορία τρία χρόνια μετά που ο Mike παράτησε τη ζωή του stripper στο απόγειο της επιτυχίας του, το “Magic Mike XXL” βρίσκει τους υπόλοιπους Βασιλιάδες της Τάμπα επίσης έτοιμους να εγκαταλείψουν. Αλλά θέλουν να το κάνουν με τον δικό τους τρόπο: να βάλουν φωτιά στο μπαρ με μια τελευταία εκρηκτική παράσταση στο Myrtle Beach, και με τον θρυλικό Magic Mike στην κορυφή να μοιράζεται τα φώτα της δημοσιότητας μαζί τους. Στο δρόμο προς την τελική τους εμφάνιση, με στάσεις στο Τζάκσονσβιλ και τη Σαβάνα για να ανανεώσουν παλιές γνωριμίες και να κάνουν νέους φίλους, ο Mike και τα παιδιά μαθαίνουν κάποιες νέες κινήσεις και αφήνουν πίσω το παρελθόν με εκπληκτικούς τρόπους.»

Μαζί με τον Tatum είναι από παλιά οι Joe Manganiello, Matt Bomer, Kevin Nash και Adam Rodriguez, ωστόσο δεν θα επιστρέψει ο Matthew McConaughey στο ρόλο του Dallas, του ιδιοκτήτη του μπαρ. Νέα ονόματα που προστίθενται είναι αυτά της Elizabeth Banks, της Jada Pinkett Smith, της Andie MacDowell και του Donald Glover.

To Magic Mike XXL έρχεται στις αίθουσες το κατακαλόκαιρο στις ΗΠΑ, την 1η Ιουλίου 2015.

Μαζί και το πολύ εμπνευσμένο πρώτο poster:

Magic Mike_poster

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.