Αναζήτηση
Μαχαιρώματα στα "Δίδυμα φεγγάρια" | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαχαιρώματα στα "Δίδυμα φεγγάρια"
Τρίτη, 24 Μαΐου 2016
12:29
Η Ελισάβετ για μια ακόμη φορά την έχει στήσει έξω από το σπίτι του Δημήτρη. Όταν μαθαίνει ότι ο πρώην της είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Σίλα, παθαίνει αμόκ.

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας του παιδιού της. παντρεύεται μια άλλη γυναίκα. Το πείσμα, ο θυμός και η απόρριψη την οδηγούν σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια…

Η Ελισάβετ τον περιμένει υπομονετικά έξω από το σπίτι. Κάθεται έξω και κλαίει με λυγμούς. «Τι κάνεις εδώ;», τη ρωτάει εκείνος όταν τη βλέπει μπροστά του. «Περίμενα να βγεις…», του απαντάει και σηκώνεται. «Δεν χτύπαγα μη φάω “πόρτα” πάλι… Τι ’ναι αυτά που φοράς;», τον ρωτάει και και μπαίνει στο σπίτι…

Εκείνος τη διώχνει, δεν της απαντάει, προσπαθεί να την αποφύγει. «Λέγε... γιατί ντύθηκες έτσι; Πού πας;», συνεχίζει η Ελισάβετ. Το ένστικτό της,της λέει ότι δεν είναι για καλό αυτό που θα ακούσει. «Αν και δεν σου πέφτει λόγος... παντρεύομαι!», της απαντάει δειλά. «Τι είπες; Δεν παίζει να μου το κάνεις αυτό, δεν γίνεται!», του απαντάει φρικαρισμένη, και αρχίζει να τον χτυπάει.

«Δεν θα σ’ αφήσω, ρε… Θα σε σκοτώσω αν την παντρευτείς, τ’ ακούς;», του λέει θυμωμένα και βουτάει ένα μαχαίρι της κουζίνας που βρίσκεται εκεί… Τον κοιτάζει απειλητικά. Έχει πάθει παράκρουση… Γυαλίζει το μάτι της! Ο Δημήτρης τρομοκρατείται στη θέα του μαχαιριού. «Άσε το μαχαίρι κάτω! Ακούς; Άσε το μαχαίρι, άσ’ το είπα!», της λέει ,και ο τρόμος είναι ζωγραφισμένος στο πρόσωπό του.

«Όχι! Και μην ανοίξεις αυτή την πόρτα να βγεις έξω... Μην ανοίξεις την πόρτα να βγεις...», του λέει επαναλαμβάνοντας τις ίδιες και τις ίδιες φράσεις σαν αυτιστική. «Ρε, άντε χέσε με…», της απαντάει εκείνος και κάνει να ανοίξει την πόρτα να φύγει. Εκείνη την ώρα η Ελισάβετ πετάει το μαχαίρι στο πάτωμα και του ορμάει. Γυρίζει τελευταία στιγμή και τη βουτάει... γίνεται πάλη, έχει πάθει υστερία. Σε κατάσταση αμόκ .του φωνάζει κλαίγοντας παράλληλα:

«Δεν θα φύγεις... όχι, δεν θα φύγεις!», φωνάζει υστερικά. Εκείνος κλείνει την πόρτα, θέλει να την καλμάρει. «Κάτσε, ηρέμησε... να σου δώσω λίγο νερό…», της λέει και τη βάζει να καθίσει, ενώ σπρώχνει με το πόδι του το μαχαίρι να φύγει από κοντά της. Προσπαθεί να την πιάσει με το καλό και να την ηρεμήσει. Εκείνη τότε γαντζώνεται πάνω του σαν τρομαγμένο πουλί.

«Μη φύγεις... σε παρακαλώ μη φύγεις!», τον εκλιπαρεί και αστραπιαία βουτάει το μαχαίρι από κάτω… Ο Δημήτρης το πιάνει από μπροστά για να της το πάρει, κόβεται, αίμα τρέχει από το χέρι του ενώ εκείνη συνεχίζει να ουρλιάζει. «Θα σκοτωθώ εγώ… Φύγε, θα σκοτωθώ εγώ… Σ’ αγαπάω, δεν αντέχω χωρίς εσένα…», του λέει ξανά και ξανά μέσα στην ταραχή της.

TV24

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551