Λούκας Γιώρκας: «Δεν μπορείς να είσαι φίλος με πρώην σου»!

Για την προσωπική του ζωή, τις σχέσεις του και για τον αν ενδιαφέρεται να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια μίλησε στο Thestival. gr ο νεαρός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως με την Έλενα Ράπτη δεν είναι φίλος, αλλά και με καμία πρώην του ενώ, δεν παρέλειψε να δηλώσει πως σε μια γυναίκα ρόλο παίζουν και η εξωτερική της εμφάνιση και ο χαρακτήρας της αλλά και η παιδεία της. 

-Στην προσωπική ζωή σου είσαι μόνος;

«Είμαι μόνος μου αυτό το διάστημα και αποτελεί επιλογή μου. Έχω επικεντρωθεί στην καριέρα μου και δεν υπεκφεύγω (σ.σ.:γελάει)! Νιώθω πως πρέπει να προετοιμάσω τη ζωή μου, να έχει σταθερότητα για να μπορέσει να υποδεχθεί έναν άνθρωπο. Θέλω να προετοιμάσω τη ζωή μου για να είμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο».

-Μετά το χωρισμό, διατηρείς φιλική σχέση με την Έλενα Ράπτη;

«Όλες οι σχέσεις μου ήταν μακροχρόνιες, όχι μόνο η συγκεκριμένη. Δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε μια γυναίκα και σε έναν άντρα. Πόσο μάλλον με έναν άνθρωπο που είχες σχέση. Δεν μπορείς να είσαι φίλος με μια πρώην σου, να πας για καφέ, να φας. Οχι μόνο με την Έλενα δεν είμαι φίλος, αλλά και με καμία πρώην μου. Δεν μπορούν δύο άνθρωποι μετά από μια σχέση να μείνουν φίλοι. Το θεωρώ… οπισθοδρομικά ανοιχτόμυαλο».

-Τι σε γοητεύει σε μια γυναίκα;

«Δε θέλω να θέτω προϋποθέσεις σε μια σχέση. Θέλω να έχω έναν άνθρωπο που να μπορώ να στηριχτώ πάνω του και να συνυπάρξουμε παρέα. Σαφώς παίζουν ρόλο και η εξωτερική εμφάνιση και ο χαρακτήρας και η παιδεία του. Αυτό που δε θα μπορούσα να ανεχθώ είναι η κτητικότητα, κάτι που είναι σπάνιο στο γυναικείο φύλο. Όταν ξεκινάς με γνώμονα την αγάπη, δε θέλεις να σταματήσεις τον άλλον, αλλά να τον εξελίξεις. Θέλει αγώνα μια σχέση».

-Έχεις φύγει από σχέση λόγω ζήλιας;

«Σαφώς έχω φύγει από τέτοια σχέση. Δεν πιστεύω πως η ζήλια προέρχεται από έρωτα. Η ζήλια, κατά τη γνώμη μου, προέρχεται από προβλήματα εσωτερικά. Ο έρωτας είναι η απόλυτη ελευθερία. Όταν είσαι ερωτευμένος, δεν ψάχνεις κάτι, γιατί το έχεις βρει και το ζεις».

-Είναι στα σχέδιά σου η δημιουργία οικογένειας;

«Είναι στόχος ζωής, το έχω δηλώσει άλλωστε από τα 22 μου, θέλω να κάνω μια μεγάλη οικογένεια. Προσπαθώ να προετοιμάσω το έδαφος γι’ αυτό, για να μπορέσω να το ζήσω».

Πηγή: www.govastileto.gr