Αναζήτηση
Κουκλίτσα και με καταπληκτική φωνή η κόρη της Εβελίνας Παπούλια | iShow.gr
Ειδήσεις
Κουκλίτσα και με καταπληκτική φωνή η κόρη της Εβελίνας Παπούλια
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017
11:59

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια μεγάλωσε και είναι μια κούκλα. Η όμορφη Αφροδίτη, λοιπόν, θα κάνει ένα πέρασμα από το Μπρούσκο στο επεισόδιο της 1ης Μαρτίου.

Απόσπασμα από την εμφάνισή της στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 έπαιξαν στο Πρωινό. Όπως θα διαπιστώσετε, αν και μελαχρινή, η Αφροδίτη μοιάζει πάρα πολύ στην Εβελίνα Παπούλια. Επιπλέον, διαθέτει μαγική φωνή!

ΔΕΙΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

«Κριτική δεν κάνουμε η μία στην άλλη. Έχουμε μία σχέση αγάπης, με πολλή κατανόηση, πολλή συνεννόηση και κάποιες φορές γίνομαι η… μητέρα της! Προτιμώ να είμαι η μαμά της», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην «Αγορά» η Εβελίνα Παπούλια αναφορικά με την κόρη της, Αφροδίτη.

Το κορίτσι, το οποίο γεννήθηκε την εποχή, που η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά «Δύο Ξένοι» και ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάντο, πλέον είναι 18 χρονών και χωρίς καμία αμφιβολία έχει πάρει πολλά χαρακτηριστικά από τη μητέρα της. Οι δύο ηθοποιοί έχουν αλλάξει οριστικά σελίδα στη ζωή τους, αλλά διατηρούν άψογες σχέσεις, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την όμορφη Αφροδίτη τους.


Πηγή: www.tamtam.news
Σχετικά πρόσωπα
Εβελίνα Παπούλια
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551