Αναζήτηση
Κώστας Τσουρός: Ο νέος αρχισυντάκτης της Τσολάκη, μιλά για πρώτη φορά για τα καινούργια καθήκοντα στον Alpha | iShow.gr
Ειδήσεις
Κώστας Τσουρός: Ο νέος αρχισυντάκτης της Τσολάκη, μιλά για πρώτη φορά για τα καινούργια καθήκοντα στον Alpha
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
21:58

Αυτές τις αλλαγές ετοιμάζει...


Εδώ και λίγο διάστημα, ο Κώστας Τσουρός, έπειτα από απόφαση των ιθυνόντων, ανέλαβε την αρχισυνταξία στην καθημερινή εκπομπή της Τσολάκη, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν απογοητευτικά.

Ο δημοσιογράφος μιλά στο TV Έθνος, και για πρώτη φορά απαντά για τα νέα του καθήκοντα, για τις σκέψεις του ,αλλά και για τις αλλαγές που θα επιχειρήσει στη μεσημβρινή εκπομπή, ΤΙ ΛΕΕΙ; .

Ξεκινάω με τα καινούργια σου καθήκοντα ως αρχισυντάκτη του «Τι λέει;». Θα ήθελα να μου πεις πώς έγινε η πρόταση και αν αμφιταλαντεύτηκες να την αποδεχθείς.

«Όταν μου προτάθηκε, το σκέφθηκα πολύ. Σκέφθηκα τους χρόνους μου, την παρουσία στο Καλύτερα δεν γίνεται,όπου είμαι μπροστά, συμπαρουσιαστής, και έχω άλλα καθήκοντα. Αρχικά σκέφθηκα λοιπόν εάν μπορώ να τα καταφέρω και όχι την εκπομπή ως εκπομπή. Είναι ένα στοίχημα και για μένα και για την Ελένη (Τσολάκη) και για όλη την ομάδα να πάει καλύτερα η εκπομπή».

Η πορεία της τηλεθέασης σε απασχόλησε πριν απαντήσεις καταφατικά;Υπό την έννοια πως εφόσον η εκπομπή δεν σημειώνει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, σε περίπτωση που δεν ανακάμψουν ίσως χρεωθείς εσύ την όποια αποτυχία.

«Η απόφαση του σταθμού να αλλάξει αρχισυντάκτη σαφώς είχε να κάνει και με τα νούμερα τηλεθέασης. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Φυσικά σκέφθηκα πως χρειάζεται προσπάθεια για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν έχεις όρεξη και μεράκι μπορείς να πετύχεις θετικά αποτελέσματα».

Ποιες αλλαγές σκοπεύεις να κάνεις στην εκπομπή;

«Σκοπός είναι η εκπομπή να αποκτήσει σχολιαστικό χαρακτήρα και να έχει γρήγορο ρυθμό. Να μην υπάρχουν μεγάλα βίντεο που ενδεχομένως να κουράζουν τον τηλεθεατή. Τα παιδιά να εκφράζουν το σχόλιο και την άποψή τους. Τα παιδιά που είναι μπροστά έχουν καυστικό σχόλιο και αυτό θέλω να αναδείξω».

Αλλαγές στα πρόσωπα υπάρχει περίπτωση να δούμε;

«Είχε άλλη φυσιογνωμία. Ήταν πιο πολύ μαγκαζίνο. Εγώ θέλω να γίνει μια γρήγορη, σχολιαστική, gossip εκπομπή. Όχι κίτρινη. Τα νούμερα δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλω να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να είναι καλή η εκπομπή».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Κώστας Τσουρός
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551