Αναζήτηση
Κόντρα δίχως τέλος για Ανανιάδη-Γαζή: Στα δικαστήρια ο Άνθιμος | iShow.gr
Ειδήσεις
Κόντρα δίχως τέλος για Ανανιάδη-Γαζή: Στα δικαστήρια ο Άνθιμος
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
08:31

Μετά τον έντονο καβγά ανάμεσά τους που τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα για την επίλυση των διαφορών τους και τις μεταξύ τους κατηγορίες φαινόταν πως τα πράγματα είχαν ηρεμήσει ανάμεσά τους.

Η συνέντευξη όμως που έδωσε όμως ο ηθοποιός στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα», πριν μια εβδομάδα, έμελλε να ανοίξει ένα νέο κύκλο συγκρούσεων μεταξύ τους.

Μετά την προβολή της συνέντευξης η νεαρή χορεύτρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τα όσα ειπώθηκαν με μια δημόσια επιστολή. Την απάντησή του όμως δεν άργησε να δώσει ο Άνθιμος ο οποίος κατηγορεί την πρώην σύντροφό του για εκμετάλλευση του ονόματός του με συκοφαντίες.

Σήμερα ο ηθοποιός επέστρεψε με μια νέα επιστολή που δημοσιεύτηκε στο protothema και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε συνεχεία της από 14/10/2018 δηλώσεως μου μετά από την ανάρμοστη και απρόκλητη ‘επίθεση’ που δέχθηκα, ήταν ηθική επιταγή για εμένα προσωπικά να αναζητήσω από τα αρμόδια ελληνικά δικαστήρια την προστασία μου. Η εμπιστοσύνη μου στην ελληνική δικαιοσύνη είναι ο μόνος δρόμος για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να προστατευτώ τώρα αλλά και στο μέλλον απο παρόμοιες άδικες, προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις και ενέργειες που βάλουν την ηθική και την αξιακή μου υπόσταση».


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Άνθιμος Ανανιάδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551