Αναζήτηση:
Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι 3 τηλεοπτικές προτάσεις και ο λόγος που είπε ναι στην Ντορέττα
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017
15:28

Αναμφισβήτητα, o Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ο ωραίος του Survivor. Ψηλός, γυμνασμένος, με γαλαζοπράσινα μάτια, αλλά και ήπιο χαρακτήρα, δεν προκαλούσε εντάσεις και αντιπαθούσε τις κόντρες. Απεναντίας, ήταν άκρως συμπαθής, κάτι που τον βοήθησε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, κερδίζοντας παράλληλα την αγάπη του κόσμου.

Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου, μου αποκάλυψε πως στη μετα-Survivor εποχή τού έγιναν κρούσεις από τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου να ενταχτεί σε μια εκπομπή και να εμφανιστεί μπροστά από τις κάμερες.

Ανάμεσα στις προτάσεις ήταν κι εκείνη της Ντορέττας Παπαδημητρίου, την οποία και αποδέχτηκε με χαρά.

«Επέλεξα να συνεργαστώ με την Ντορέττα στην εκπομπή που θα λέγεται Εδώ, διότι ταιριάξαμε τηλεοπτικά στο δοκιμαστικό που έγινε. Υπήρξε μια χημεία, η οποία θα φανεί και στην εκπομπή. Ένιωσα άνετα και μέρα με τη μέρα πιστεύω πως θα “λύνομαι” ολοένα και περισσότερο. Δεν γνωρίζω από τηλεόραση και η Ντορέττα μού έβγαλε μια οικειότητα που θα με βοηθήσει να αντεπεξέλθω στα νέα μου καθήκοντα. Από την άλλη, ο ΣΚΑΪ είναι ο σταθμός που με ανέδειξε. Ήταν λογικό να τον βάλω ως πρώτη μου προτεραιότητα» λέει με ειλικρίνεια.

people


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.