Αναζήτηση
Ινδός πολιτικός δίνει αμοιβή σε όποιον... αποκεφαλίσει «αστέρι» του Bollywood | iShow.gr
Ειδήσεις
Ινδός πολιτικός δίνει αμοιβή σε όποιον... αποκεφαλίσει «αστέρι» του Bollywood
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017
17:36


Τον αποκεφαλισμό κορυφαίας ηθοποιού του Μπόλιγουντ και συγκεκριμένα της διάσημης Ντιπίκα Παντούκον έναντι αμοιβής, ζητά ένας Ινδός πολιτικός.

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η πρεμιέρα μίας νέας παραγωγής στο Μπόλιγουντ, η οποία έχει καθυστερήσει μετά την ανακοίνωση πολιτικού του κυβερνώντος κόμματος ο οποίος προσφέρει 1, 5 εκατ. δολάρια σε όποιον αποκεφαλίσει τον σκηνοθέτη της ταινίας και την πρωταγωνίστρια.

Συγκεκριμένα, ο πολιτικός κατηγορεί τους συντελεστές της ταινίας πως παραμόρφωσαν έναν ιερό ινδουιστικό θρύλο και γι΄αυτό πρέπει να το πληρώσουν με τις ζωές τους.



Η ταινία ονομάζεται Παντμαβάτι και απεικονίζει τη ζωή της θρυλικής βασίλισσας Παντμίνι του 14ου αιώνα. Στην ταινία φημολογείται πως απεικονίζεται επίσης και η σχέση της βασίλισσας με έναν μουσουλμάνο, με αποτέλεσμα αυτός να εξοργίσει το εθνικιστικό κυβερνών κόμμα.

Οι συντελεστές της ταινίας αντιμετωπίζουν προβλήματα από την αρχή του έτους, καθώς μία περιθωριακή ομάδα του Ρατζαστάν απειλεί πως θα κάψει όσα θέατρα προβάλουν αυτό το έργο.

Όσο για την πρωταγωνίστρια, Ντιπίκα Παντούκον, η οποία παίζει την βασίλισσα στο έργο, ο επικεφαλής της περιθωριακής ομάδας του Ρατζαστάν είχε τονίζει πως θα πρέπει να το πληρώσει χάνοντας την μύτη της, κίνηση που θα δείξει δημόσια την ταπείνωσή της για τις επιλογές της.

Πάντως από την πλευρά του, ο σκηνοθέτης Μπανσάλι δημοσίευσε ένα βίντεο, αναφέροντας πως έγινε παρανόηση και πως στο έργο δεν υπάρχει κάποια ρομαντική σχέση μεταξύ της βασίλισσας των ινδουιστών και ενός μουσουλμάνος.




Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Ντιπίκα Παντούκον
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551