Αναζήτηση
Η σύζυγος του Χανταμπάκη αποκαλύπτει! Πόσα χρήματα παίρνει ο Στέλιος στο Survivor;; | iShow.gr
Ειδήσεις
Η σύζυγος του Χανταμπάκη αποκαλύπτει! Πόσα χρήματα παίρνει ο Στέλιος στο Survivor;;
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017
18:01

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, ακόμα και μανούλα να μην ήμουν, δεν θα μπορούσα να αντέξω να το περάσω αυτό. Είναι πολύ ζόρι κι επειδή έχω περάσει από τον αθλητισμό, που στερήθηκα και το φαγητό, την έξοδο και όλα αυτά, νομίζω δεν θα μπορούσα να το περάσω ξανά» δήλωσε η εντυπωσιακή σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη.

«Τελικά ήταν μια πολύ καλή πρόταση του ΣΚΑΪ. Το συζητήσαμε πάρα πολύ πριν πάρουμε την απόφαση. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο για όλους μας, αυτό το βήμα του το τηλεοπτικό. Χρησιμοποιώ τον πληθυντικό γιατί έτσι λειτουργούμε πάντα, σαν οικογένεια. Όποια απόφαση και να παρθεί, θα παρθεί από όλους. Ακόμα και από τον Μανώλη! (σ.σ. Τον γιο τους) Το συζητήσαμε και με τον Μανώλη» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, η Όλγα Πηλιάκη συμπλήρωσε: «Έγινε την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά. Κυριακή βράδυ τον καλούν και Τρίτη βράδυ αναχωρεί. Είχαμε δυο μέρες να το συζητήσουμε, να κάνουμε όλες τις δουλειές εδώ που είχαμε αφήσει, 1000 πράγματα!» ενώ συνέχισε: «Το χρηματικό ποσό που συμφώνησε ήταν σίγουρα πολύ καλύτερο από αυτό που έπαιρνε (από την εκπομπή). Κακά τα ψέματα, με αυτό το ποσό που έπαιρνε είναι δύσκολο να μεγαλώσεις μια οικογένεια, δύο παιδιά, τρέχουν λογαριασμοί, όπως έχουν όλοι».


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Στέλιος Χανταμπάκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551