Αναζήτηση
Η συγκινητική εξομολόγηση της Ντενίση: «Έζησα μία τραγωδία» | iShow.gr
Ειδήσεις
Η συγκινητική εξομολόγηση της Ντενίση: «Έζησα μία τραγωδία»
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
15:31

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Μιμή Ντενίση, μιλώντας για τη σχέση της με τον Αντώνη Τρίτση και τον πρόωρο χαμό του.

«Έζησα µια προσωπική τραγωδία από την οποία επέζησα κάνοντας θέατρο. Αν δεν είχα το θέατρο, δεν ξέρω τι θα µου είχε συµβεί», είπε η ηθοποιός, ενώ σε ερώτηση αν ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της, απάντησε: «Μέχρι τώρα, ναι».

«Τον θαύµαζα πολύ. Ήταν ένας σπουδαίος πολιτικός άνδρας που «σάρωνε» στη Βουλή και που από την άλλη έπαιζε κιθάρα µε τους φοιτητές... Με γοήτευε, αλλά, όχι, δεν τον κυνήγησα. Εκείνος αποφάσισε να είµαστε µαζί. Ηρθε στο «Αμαντέους» που παίζαµε µε τον τότε σύζυγό µου Γιάννη Φέρτη και, όταν έφτασε στο καµαρίνι, µου είπε:

«Είστε πολύ γοητευτική και στη σκηνή και στη ζωή». Κατάλαβα, λοιπόν, πως του άρεσα, το είδα στα µάτια του. Μετά πέρασε καιρός, συναντιόµασταν στο Ηρώδειο και αλλού, αλλά ήµουν παντρεµένη. Οταν έµαθε πως χώρισα, εκδηλώθηκε. Ήρθε και έµεινε. Μέχρι το τέλος. Θα παντρευόµασταν, είχαν βγει άδειες, είχε φτιάξει το νυφικό µου η Σήλια Κριθαριώτη και «έφυγε» ξαφνικά από ανεύρυσµα...

Η ηθοποιός ξομολογείται ότι έχει ακόμα το νυφικό «Είναι στην ντουλάπα µου. Έµεινε εκεί κρεµασµένο... Ήταν τραγικό αυτό που έζησα. Γι’ αυτό και όταν µε ρωτούν πώς είσαι τόσο cool στην επιτυχία ή σε πυρά κ.λπ., τους απαντώ πως όταν έχεις ζήσει µια τόσο δυνατή απώλεια βλέπεις τα πράγµατα στην αληθινή τους διάσταση. Μπορεί σε µια στιγµή να χαθείς. Ας είµαστε ψύχραιµοι, ας απολαµβάνουµε όσα ζούµε κι ας µην πανικοβαλλόµαστε µε πράγµατα που µπορούµε να διαχειριστούµε. Να αγαπάµε, να βοηθάµε, να προσφέρουµε και να προχωράµε µπροστά µε δύναµη.

Πηγή: Real


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Μιμή Ντενίση
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551