Αναζήτηση:
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Sarah Jessica Parker μετά την κόντρα της με την Kim Cattrall
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018
16:04


Tο σχόλιο της τηλεοπτικής Samantha, πως η πρώην φίλη της και ηθοποιός δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από μία μεγάλη υποκρίτρια έκανε άπαντες να αναρωτηθούν τι μπορεί να έχει συμβεί μεταξύ τους. Εχθές, επιτέλους, έπεσε φως και σε αυτήν την υπόθεση.

Μετά από όλα αυτά η Sarah Jessica Parker έκανε την πρώτη της έξοδο και όπως την είδαμε μάλλον θα την χαρακτηρίζαμε κάπως κουρασμένη και καταβεβλημένη.

Δεν ξέρουμε τη δική της πλευρά και πως βλέπει εκείνη τα πράγματα στην κόντρα της με την Kim, όμως δεν μας φάνηκε και πολύ ενθουσιώδης με όλα όσα έχουν γίνει και όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη.

 


Η ηθοποιός ήταν αρκετά χοντρά ντυμένη, ενώ φορούσε γυαλιά ηλίου και ακουστικά, ακολουθώντας ανενόχλητη την διαδρομή της. 

Παρά το γεγονός πως οι φίλοι της και οι θαυμαστές της, της κάνουν υποστηρικτικά σχόλια εκείνη δεν φαίνεται να πτοείται και αυτό αποτυπώθηκε και στις φωτογραφίες που την απαθανάτισαν.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες εκείνη ξέρει πολύ καλά πως δεν είναι τίποτα από όλα αυτά που η συμπρωταγωνίστρια της ανέφερε, ωστόσο όλο αυτό την έχει πάρει από κάτω.

 

Ποια έχει δίκιο τελικά στην υπόθεση αυτή;

ΠΗΓΗ:queen.gr


Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.