Αναζήτηση
Η Πίπα Μίντλετον στο πιο ακριβό μέρος για ταξίδι του μέλιτος! (Φωτογραφίες) | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Πίπα Μίντλετον στο πιο ακριβό μέρος για ταξίδι του μέλιτος! (Φωτογραφίες)
Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017
13:02

Το μέρος που θα κάνουν ταξίδι του μέλιτος η Πίπα Μίντλετον και ο άντρας της Τζέιμς Μάθιου αποκάλυψε η Mirror, με την επιλογή τους να μην είναι μόνο παραδεισένια, αλλά και η πιο ακριβή με την κάθε βραδιά να ανέρχεται περίπου στα 3.000 δολάρια.

Συγκεκριμένα, οι νιόπαντροι βρίσκονται στην ατόλη Τετιαρία στη Γαλλική Πολυνησία, γνωστό και ως το νησί του Μάρλον Μπράντο, όπου θα μείνουν σε ένα πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο με δική τους ιδιωτική πισίνα και πολλα ακόμη απίστευτα κομφόρ.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το Σάββατο, διοργάνωσε ένα πολύ γκλαμουράτο γαμήλιο πάρτι, με τα βρετανικά μέσα να αναφέρουν πως το μενού είχε χαβιάρι αξίας 40.000 δολαρίων, πολυτελές σκοτσέζικο ουίσκι και απαγορευτικό στις φωτογραφίες και βίντεο.

Ωστόσο, παρ΄όλο που ο γάμος φαίνεται να τους κόστισε ούτε λίγο, ούτε πολύ 1 εκατ. δολάρια, οι ίδιοι δεν έκαναν εκπτώσεις στο ταξίδι του μέλιτος, καθώς πρόκειται να μείνουν σε ένα μέρος βγαλμένο από τον παράδεισο, στο οποίο βρισκόταν πριν περίποτυ δύο μήνες ο Μπάρακ Ομπάμα.

Το θέρετρο

Το θέρετρο διαθέτει 35 ιδιωτικές βίλες, με την καθεμία να έχει την δική της πισίνα και παραλία κάτι που δίνει την αίσθηση σε όποιον είναι εκεί πως είναι εντελώς μόνος του στο νησί. Ακόμη και ανάμεσα στα θέρετρα υπάρχουν ξεχωριστοί δρόμοι που οδηγούν στο καθένα, ενώ όλα τα εστιατόρια είναι έτσι διακοσμημένα, ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα σε μικρές απόμερες γωνίες, έχοντας την τέλεια απομόνωση.

Εκτός αυτού, το θέρετρο «The Brando» είναι το κατάλληλο μέρος για το ζευγάρι, καθώς εκεί θα νιώσουν σαν ναυσαγοί και να ζήσουν τον έρωτά τους.

Για τη διασκέδαση της Πίπα και του Τζέιμς υπάρχει ένα μπιτς μπαρ και ένα εστιατόριο όπου το μενού έχει την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Μισελέν, Γκάι Μάρτι.

Οι μαγευτικές βίλες

Και μπορεί ο Μάρλον Μπράντο όταν επισκεπτόταν το αγαπημένο του νησί να έμενε σε ένα λιτό σπιτάκι (το οποίο στέκει ακόμη εκεί), αλλά το νιόπαντρο ζευγάρι θα μείνει σε μία πολυτελής βίλα, χτισμένη δίπλα στα τιρκουάζ νερά, σε ένα περιβάλλον μοναδικό και ιδιαίτερο, πολυτελές και άνετο.

Το υπνοδωμάτιο κάθε καταλύματος έχει θέα στη θάλασσα, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα δωμάτια-ντουλάπα και το μπάνιο.

Συγκεκριμένα, η πολυτελής βίλα της Μίντλετον διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, μία τεράστια αίθουσα με γραφείο και τηλεόραση, βολικούς καναπέδες και μεγάλο εξωτερικό και εσωτερικό μπάνιο.

Υπάρχουν ακόμη ξεχωριστά δωμάτια που χρησιμεύουν ως δύο ξεχωριστές γκαρνταρόμπες, ενώ στη μέση αυτών των δύο βρίσκεται το μπάνιο.

Και μπορεί να βρίσκεστε στη μέση του πουθενά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα είστε και αποκομμένοι από την τεχνολογία. Κάθε βίλα περιλαμβάνει σύστημα ηχείων Bluetooth και οθόνη στο υπνοδωμάτιο που υπερυψώνεται (για να μην κρύβει την θέα) και θυμίζει κινηματογράφο.

Το ζευγάρι μάλιστα θα πρέπει να ταξιδέψει με αεροπλάνο, το οποίο παραχωρεί μόνο η εταιρία του «The Brando», ενώ το θέρετρο απλώνεται και στις δύο μεριές του νησιού.

Δραστηριότητες

Βέβαια υπάρχουν και δραστηριότητες για όσους αποφασίσουν να βγουν και εκτός της βίλας τους με τους επισκέπτες να μπορούν να κάνουν μαθήματα παραδοσιακών χορών, να περιηγηθούν στο μέρος με τα πόδια ή με σκάφος και να παίξουν τοπικό μπάσκετ. Το καλό (κυρίως για την Πίπα) είναι πως εκεί δεν πρόκειται να συναντήσεις ποτέ κουνούπια, καθώς οι επιστήμονες έχουν «κάνει τα μαγικά τους» αποτρέποντας τα θηλυκά έντομα να γεννήσουν τα αβγά τους στο νησί.

Για τους πιο περιπετειώδεις τα extreme sports δεν λείπουν από τον κατάλογο με το καγιάκ να είναι το επικρατέστερο εκεί, ενώ τα ρηχά νερά της λιμνοθάλασσας είναι ιδανικά για όσους απλά θέλουν να χαλαρώσουν στα... ανοιχτά.

Τέλος, ο Τζέιμς και η Πίπα δεν θα πάνε εφοδιασμένοι με βρετανικά σνακ στο νησί, καθώς εκεί θα βρουν παραδοσιακά σνακ, ποτά και καρύδες, τα οποία και μπορούν να απολαύσουν δίπλα στην θάλασσα, καθώς και τοπικά εδέσματα από τον βραβευμένο σεφ του νησιού.

Φωτογραφίες: thebrando.com/ AP
Πγγή: iefimerida.gr


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Φιλίππα Σαρλότ Πιππα Μίντλετον
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551