Αναζήτηση
Η έξυπνη απάντηση του Νίκου Μουτσινά στον Δήμο Βερύκιο | iShow.gr
Ειδήσεις
Η έξυπνη απάντηση του Νίκου Μουτσινά στον Δήμο Βερύκιο
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016
19:58

Πριν λίγες μέρες ο Δήμος Βερύκιος μέσω του "Happy Day", ανέφερε ότι ο Μουτσινάς δεν έφυγε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων από τον Alpha και πως δεν χρειάζεται στον Alpha, αφού έχουν τη Σπυροπούλου.

Την απάντηση έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή "Αποκαλυπτικά":

«Φάνηκε από το πουθενά, δεν τον ρώτησε και κανείς. Κάπως κουρδίστηκε μόνος του. Ο Δήμος γενικά είναι αυτό το στυλ. Επειδή έχει γνωστούς, παραγνωστούς, πηγές στα πολιτικά, κάπως απλώθηκε και στη showbiz και το κουτσομπολιό. Δεν ευνοεί αυτόν να μιλάει για κουτσομπολιά τέτοιου τύπου, αφού είναι πολύ καλός πολιτικός συντάκτης. Ας το αφήσει αυτό, υπάρχουν άλλοι πολύ καλοί κουτσομπολοσυντάκτες. Ο καθένας τώρα, κάτι παθαίνει και λέει. Δεν πειράζει.»

Ο Νίκος ξεκαθάρισε ότι δε συνεχίζει τη νέα σεζόν στο ΣΟΥ - ΚΟΥ, ενώ για τα όσα ακούστηκαν ότι πραγματοποίησε επαγγελματικό ραντεβού στον Alpha, καθώς και για το αν θα έκανε απογευματινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Ηλιάκη απαντά:

«Λάθος με είδαν στον Alpha, γιατί δεν έχω πάει ποτέ στον Alpha για επαγγελματικό ραντεβού. Βρισκόμουν έξω για φαγητό και συζητούσα. Είμαστε κοντά με τον ΑΝΤ1 σε μια συμφωνία. Υπάρχει καλή διάθεση. Η απογευματινή ζώνη μου ταίριαζε πάρα πολύ. Ζορίζομαι που ξυπνάω πρωί για να κάνω πρωινό. Αν μου πρότειναν από τον ΑΝΤ1 να πάω στην απογευματινή ζώνη με την Μαρία Ηλιάκη, θα μου άρεσε αυτή η πρόταση. Το λέω για να το ακούσουν.»

Μεταξύ μας πάντως ο Δήμος Βερύκιος τον τελευταίο καιρό συζητιέται μόνο για τις gossip δηλώσεις του και όχι για το πολιτικό ρεπορτάζ το οποίο υπηρετεί!

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Νίκος Μουτσινάς
Δήμος Βερύκιος (δημοσιογρ.)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551