Αναζήτηση
Η Celine Dion ακυρώνει τις live εμφανίσεις της - Πάσχει από τυμπανοπνευμονία | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Celine Dion ακυρώνει τις live εμφανίσεις της - Πάσχει από τυμπανοπνευμονία
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
17:47


Την αναβολή των live εμφανίσεών της στο Colosseum του Las Vegas, για λόγους υγείας ανακοίνωσε η Celine Dion, η οποία, μάλιστα, θα υποβληθεί σε επεμβατική χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά η Celine αντιμετωπίζει μια διαταραχή στο αυτί της, γνωστή ως τυμπανοπνευμονία, η οποία της δημιουργεί προβλήματα στην ακοή.

«Με λύπη σας πληροφορούμε πως οι εμφανίσεις της Celine Dion στο The Colosseum του Las Vegas τον Μάρτιο και τον Απρίλιο ακυρώνονται. H Celine αντιμετωπίζει μια διαταραχή στο αυτί της, γνωστή ως τυμπανοπνευμονία, η οποία της δημιουργεί προβλήματα στην ακοή, κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολο το να τραγουδήσει.

Η ίδια βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση τους τελευταίους 12 με 18 μήνες, αλλά αντιμετωπίζει το πρόβλημα με φαρμακευτική αγωγή. Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, τα φάρμακα δεν λειτουργούν, με συνέπεια να πρέπει να υποβληθεί σε μία μικρή επεμβατική χειρουργική επέμβαση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η τυμπανοπνευμονία, ή μόνιμη διάνοιξη της ευσταχιανής σάλπιγγας, είναι μια σπάνια φυσική διαταραχή όπου η ευσταχιανή σάλπιγγα, αντί να μένει κλειστή (που είναι η κανονική της κατάσταση), παραμένει ανοικτή.

Το αποτέλεσμα της διαταραχής είναι κάποιες λειτουργίες του ασθενούς, όπως η αναπνοή, η ομιλία, η κατάποση και ο καρδιακός παλμός, να δημιουργούν δόνηση στο τύμπανο του αυτιού, δημιουργώντας μια ηχώ, σαν να έχει το κεφάλι του μέσα σε έναν κουβά.

Πηγή:protothema.gr



Σχετικά πρόσωπα
Σελίν Ντιόν
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551