Αναζήτηση
Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για την σεξουαλική του… δραστηριότητα! | iShow.gr
Ειδήσεις
Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για την σεξουαλική του… δραστηριότητα!
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018
07:32

ΟΓιώργος Αγγελόπουλοςδεν μας έχει συνηθίσει στο να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπήDot.και δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για πολύ…. προσωπικά του ζητήματα.

Ο νικητής τουSurvivor,αρχικά εξομολογήθηκε στους παρουσιαστές της εκπομπής, το λόγο που αρνήθηκε να συνεργαστεί με τονAnt1για τοBachelor.

«Ήταν πολύ τιμητικές οι δύο προτάσεις που είχα. Όταν ξεκινάει με ένα «όχι» η συζήτηση με ένα κανάλι, δεν είναι πολύ άνετο και για μένα. Φρόντισα να τους κάνω να καταλάβουν γιατί είπα “όχι”.Η πρόταση του ΑΝΤ1 για το Bachelor ήταν πάρα πολύ τιμητική για μένα. Δεν ήταν να το παρουσιάσω, ήταν να είμαι ο εργένης. Αυτό δεν θα το έκανα ούτε πριν το Survivor. Να με βάλεις, χωρίς κάμερες, σε ένα σπίτι με 25 γυναίκες, σίγουρα ακούγεται ΟΚ, αλλά δεν είναι τώρα να το εξωτερικεύσουμε για να δείξω πόσο καλός μπορεί να είμαι στο φλερτ», ανέφερε.

Με αφορμή αυτό, εκμυστηρεύτηκε πως μετά το reality επιβίωσης δεν έχει κάνει σχέση:

«Είμαι ελεύθερος, δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδέψουμε τον κόσμο. Φλερτάρω αλλά δεν είναι για κάμερα. Δεν έτυχε μετά το Survivor να κάνω σχέση».

Αμέσως μετά, έγινε και η αποκάλυψη που ανατρέπει τα όσα γνωρίζαμε. Σε παλαιότερη του συνέντευξη εξομολογήθηκε πως δεν έκανε σεξ κατά τη διάρκεια τουSurvivor,αλλά και πέντε μήνες μετά. Σήμερα, είπε:

«δεν έχω κάνει σεξ μετά το Survivor» και έκανε ένα μορφασμό, αφήνοντας να νοηθεί πως έχει βρεθεί σεξουαλικά με κάποια γυναίκα.

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα:


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Αγγελόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551