Αναζήτηση
Η αβάσταχτη ελαφρότητα της Κατερίνας Καινούργιου | iShow.gr
Ειδήσεις
Η αβάσταχτη ελαφρότητα της Κατερίνας Καινούργιου
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
01:31


Το είδαμε κι αυτό. Την Κατερίνα Καινούργιου να χαρακτηρίζει τραγικό τον τίτλο που επέλεξε ο διευθυντής του περιοδικού «ΟΚ» για την πραγματικά πολύ καλή συνέντευξη που παραχώρησε, η ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια.

Για την ακρίβεια αναφερόταν σε ένα απο τους τρεις τίτλους που υπήρχαν στο εξώφυλλο, αυτόν που έλεγε, «Δεν με έχει ερωτευτεί κανείς για την ψυχή μου», συμπληρώνοντας στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram την φράση,«τα συμπεράσματα δικά σας, απλά κρίμα».

Αφού λοιπόν είναι δικά μας τα συμπεράσματα ας ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα, θέλοντας να συμπληρώσω πριν αρχίσω, ότι γνωρίζω το Κατερινάκι προσωπικά αρκετά χρόνια και έχουμε πει πολλά.

Καταρχάς, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπαίνει στην διαδικασία να κριτικάρει τον συγκεριμένο τίτλο ή τον οποιοδήποτε τίτλο για να το ανοίξω το θέμα.

Μιλώντας με τον Νίκο Γεωργιάδη -διεθυντή του ΟΚ- και διαβάζοντας την συνέντευξή της αυτό που διαπίστωσα είναι ότι όλοι οι τίτλοι βγήκαν από αυτά που είπε.Τώρα αν η ίδια έχει την αίσθηση ότι το περιοδικό της ανήκει και μπορεί να επεμβαίνει ακόμη και στους τίτλους του εξωφύλου, να την πληροφορήσω ότι δεν είναι έτσι.

Την συνέντευξή της την ενέκρινε η ίδια -το περιοδικό της την έστειλε με email- έκανε κάποιες μικρές διορθώσεις που αφορούσαν ερωτήσεις για τα επαγγελματικά της και την έστειλε για να δημοσιευθεί.Τώρα γιατί θα πρέπει η Κατερίνα να «εγκρίνει» αυτά που είπε, είναι κάτι που χωράει μεγάλη συζήτηση ειδικά για τους σταρ της ελληνικής show biz.

Προσωπικά και στην διάρκεια των τριάντα χρόνων που κάνω αυτή την δουλειά, έκανα πάρα πολλές συνεντεύξεις με προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.Αναφέρω ενδεικτικά τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος ποτέ δεν μου ζήτησε να την δει πριν δημοσιευθεί, τον εφοπλιστή Πίτερ Γεωργιόπουλο και τον πρώην πράκτορα της CIA Τζον Κυριάκου, που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό, οι οποίοι μου μίλησαν και με άφησαν να κάνω την δουλειά μου.

Είδαν τα όσα είπαν τυπωμένα και δεν άλλαξαν τίποτε γιατί αυτά θέλανε να πουν.

Εσύ και πολλοί άλλοι επώνυμοι, celebrities, stars του εγχώριου συστήματος πρώτα τα λέτε και μετά σας πιάνει το άγχος γιατί τα είπατε και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις.Κάπως έτσι εξαιρετικές στην αρχή συνεντεύξεις καταντούν μια ανάλατη και κρύα σούπα την οποία προσπερνάς αδιάφορα όταν πέσει μπροστά σου.

Η δική σου συνέντευξη ήταν πραγματικά αληθινή και θα έπρεπε να την χαρείς και όχι να να ζητάς τα ρέστα από το περιοδικό και τους ανθρώπους του.

Κατερίνα μου, χάρη σου κάνανε τα παιδιά του «ΟΚ» που στην στείλανε να την δεις και να διορθώσεις κιόλας αυτά που δεν σου άρεσαν, και μάλιστα ήταν μεγάλη η χάρη.

Οπότε το να βγαίνεις και να κάνεις κριτική για τον τίτλο πάει πολύ.

Δεν είσαι η μόνη που το έπραξε, έχει ξαναγίνει και θα ξαναγίνει γιατί έτσι σας μάθανε και σας αρέσει πολύ, γιατί τελικά αυτή είναι η show biz που μας αξίζει στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.

Όλες και όλοι που κινείστε σε αυτόν τον χώρο λατρεύετε τα εξώφυλλα, ζείτε γι΄αυτά, αλλά τα θέλετε με τους δικούς σας όρους γι’ αυτό και οι περισσότερες συνεντεύξεις μοιάζουν σαν μια κρύα ανάλατη σούπα.

Εσύ, μια φορά τα είπες και σκάλωσες στον τίτλο που βγήκε από αυτά που δήλωσες, οπότε την άλλη φορά ζήτα πλέον να εγκρίνεις και τους τίτλους, λες και είσαι εσύ ο διευθυντής του περιοδικού.


Πηγή: mononews.gr


Νίκος Γεωργιάδης: «Η Κατερίνα Καινούργιου είχε δει το εξώφυλλο από την Τρίτη το απόγευμα»


Η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε στο εξώφυλλό του ΟΚ! την εβδομάδα που πέρασε με τρεις τίτλους:

«Δεν με έχει ερωτευτεί ποτέ κανείς για την ψυχή μου», «Φταίω εγώ γιατί κάνω λάθος επιλογές» και «Με φοβίζει ο εαυτός μου».

Η παρουσιάστρια, προφανώς ενοχλημένη, ανέβασε στα instastories της το εξώφυλλο γράφοντας: «Ο τραγικός τίτλος! Τα συμπεράσματα δικά σας… απλά κρίμα»!

Ο Νίκος Γεωργιάδης, μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού για το θέμα που προέκυψε με την Κατερίνα Καινούργιου, ανέφερε τα εξής:

«Την είχε δει η Κατερίνα τη συνέντευξη πριν. Στο κομμάτι το προσωπικό δεν έκανε κάποιες διορθώσεις. Είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό για μένα που έχει γίνει και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό γιατί θεωρώ ότι θίγει δημοσιογραφικά μια ολόκληρη ομάδα.

Ένα περιοδικό δεν έχει την υποχρέωση να περάσει τους τίτλους υπό έγκριση, όταν είναι λόγια τα οποία έχουν ειπωθεί σε μία συνέντευξη. Ήταν μία από τις πιο αληθινές εξομολογήσεις της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία έτσι κι αλλιώς μας έχει συνηθίσει να μη μασάει τα λόγια της. Γι’ αυτό της βγάζω το καπέλο και γι’ αυτό θέλω να έχω συνέχεια στο περιοδικό συνεντεύξεις της Κατερίνας.

Αν δω την Κατερίνα θα της μιλήσω.

Όταν είσαι σε αυτόν τον χώρο δέχεσαι τις γνώμες και τις απόψεις πάρα πολλών ανθρώπων που είναι γύρω σου και μπορεί να σε επηρεάζουν. Το εξώφυλλό το είχε δει από την Τρίτη το απόγευμα και αυτό έγινε Τετάρτη βράδυ. Το είχε δει κανονικά με τους τίτλους και δεν είχε κανένα θέμα και είχαμε μιλήσει και την Τετάρτη το μεσημέρι κι επίσης δεν είχε κανένα θέμα».


Πηγή: www.markostv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Κατερίνα Καινούργιου
Νίκος Γεωργιάδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551