Αναζήτηση:
H Gigi Hadid έχει Χασιμότο
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018
16:31

Αποκάλυψε την ασθένειά της στο Twitter απαντώντας σε χρήστες που σχολίασαν τα κιλά της.

Η Gigi Hadid αναγκάστηκε να μιλήσει για τα θέματα που αντιμετωπίζει με την υγεία της και τα οποία έχουν επηρεάσει το σώμα της.

Το γνωστό topmodel αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει διαγνωστεί με θυρεοειδίτιδα Χασιμότο, μια ασθένεια που της προκαλεί κατακράτηση υγρών.

Πολλοί έχουν κατηγορήσει το μοντέλο για τα κιλά του στο ξεκίνημα της καριέρας του, λέγοντας ότι έχει παραπανήσια, ενώ τώρα αναφέρουν ότι είναι πολύ αδύνατη!

Φυσικά, το μοντέλο αποφάσισε να κλείσει τα στόματα των κακοθελητών εξηγώντας ότι πάσχει από την ασθένεια αυτή.

«Γι’ αυτούς που έχουν βαλθεί να τα βάλουν με εμένα και γιατί το σώμα μου έχει αλλάξει τόσο ανά τα χρόνια, μπορεί να μην γνωρίζετε όταν ξεκίνησα στα 17, ότι δεν είχα ακόμη διαγνωστεί με την ασθένεια Χασιμότο. Εσείς που με αποκαλούσατε ‘πολύ παχιά για την βιομηχανία’, βλέπατε φλεγμονές και κατακράτηση υγρών λόγω αυτού», έγραψε στο Twitter.

Συνέχισε εξηγώντας:

«Τα τελευταία χρόνια λαμβάνω την κατάλληλη θεραπεία για να βοηθήσω τα συμπτώματα τα οποία περιλαμβάνουν συχνά εξαιρετική κούραση, θέματα με τον μεταβολισμό και ανικανότητα του οργανισμού μου να διατηρήσει την θερμότητα κτλ. Ήμουν επίσης μέρος μιας ολιστικής, ιατρικής δοκιμής που βοήθησε τελικά τα επίπεδα του θυροειδή μου να έρθουν σε ισορροπία.»

Over the last few years I’ve been properly medicated to help symptoms including those, as well as extreme fatigue, metabolism issues, body’s ability to retain heat, etc ... I was also part of a holistic medical trial that helped my thyroid levels balance out.


Πηγή: www.allyou.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.