Αναζήτηση
H αισθησιακή Εύα Μέντες σχεδιάζει ρούχα που τονίζουν τις καμπύλες | iShow.gr
Ειδήσεις
H αισθησιακή Εύα Μέντες σχεδιάζει ρούχα που τονίζουν τις καμπύλες
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017
17:30

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση τους τελευταίους 6 μήνες έκανε η Εύα Μέντες. Η ηθοποιός παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της New York & Company στο Μαϊάμι, της εταιρείας που προωθεί τη συλλογή ρούχων της (Eva Mendes Collection).

Η 43χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός με καταγωγή από την Κούβα, σύζυγος του ηθοποιού Ράιαν Γκόσλινγκ και μητέρα δύο κοριτσιών, παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν παρουσίασε την προηγούμενη σειρά γυναικείων ρούχων για τη New York & Company.

Οπως μπορείτε να φανταστείτε, τα ρούχα που σχεδιάζει τονίζουν τις καμπύλες του γυναικείου σώματος, κάτι που διαθέτει σε αφθονία η ίδια η Μέντες.

Splash
Splash

Η νέα κολεξιόν της ηθοποιού-σχεδιάστριας, η μεγαλύτερη μέχρι τώρα, περιλαμβάνει ρούχα, υποδήματα, τσάντες και κοσμήματα. «Ήταν σημαντικό για μένα η ανοιξιάτικη συλλογή να περιλαμβάνει κάτι για την καθεμία και γι αυτό προσφέρουμε διαφορετικά στυλ και όλα τα μεγέθη.

Ελπίζω ακόμη περισσότερες γυναίκες να μπορέσουν να βρουν ρούχα που ταιριάζουν με το προσωπικό τους γούστο και τον τρόπο ζωής τους», ανέφερε η 43χρονη ηθοποιός.

Splash


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Εύα Μέντες
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551