Αναζήτηση
Για πρώτη φορά: Η Παπαρίζου μιλάει για τις δικαστικές διαμάχες με Μαυρίδη | iShow.gr
Ειδήσεις
Για πρώτη φορά: Η Παπαρίζου μιλάει για τις δικαστικές διαμάχες με Μαυρίδη
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018
17:01

Μετά από χρόνια δικαστικής διαμάχης, που ακολούθησε τον μεγάλο τους έρωτα και την 12χρονη σχέση τους, η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξή της μιλά για τον Τόνυ Μαυρίδη.

Πρόσφατα ο συνθέτης και παραγωγός, πρώην σύντροφος και μάνατζερ της Έλενας, ζήτησε συγγνώμη από εκείνη για όσα έχει πει αναφερόμενος σε πρόβλημά της με το αλκοόλ.

Μιλώντας στο Tv Εθνος η τραγουδίστρια, δήλωσε ότι αποδέχεται την συγγνώμη που της ζήτησε στο δικαστήριο, αλλά ξεκαθαρίζει ότι υποχρεωτικά θα υπάρχει συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες.

Διαβάστε όσα είπε:

Πριν μερικές ημέρες ειπώθηκε στο δικαστήριο και μια «συγγνώμη» προς εσένα από τον Τόνυ Μαυρίδη.
Την δέχεσαι;

Ναι, την δέχομαι. Γι' αυτό το λόγο κατόπιν συνεννόησης με τους δικηγόρους μου δόθηκε τέλος σε αυτή την υπόθεση. Δεν εύχομαι σε αυτόν τον άνθρωπο που έχουμε ζήσει 12 χρόνια μαζί να βρεθεί αντιμέτωπος με μια ποινή. Σε αυτό θα σταθώ. Το σημαντικό ήταν ότι ζητήθηκε συγνώμη και προς την οικογένειά μου.
Οι δικαστικές εκκρεμότητες όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί....
Όχι, υπάρχουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα επιλύσει η δικαιοσύνη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους δικηγόρους μου για τον χειρισμό όλων αυτών των θεμάτων. Με στηρίζουν στα πάντα.

Θα ήθελες αυτή η ιστορία να κλείσει εξωδικαστικά;

Δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο. Χρειάζονται δύο για να χορέψεις τανγκό. Δεν πειράζει. Η λειτουργία της δικαιοσύνης είναι ακριβώς αυτή: Να επιλύει ζητήματα.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Έλενα Παπαρίζου
Τόνυ Μαυρίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551