Αναζήτηση
Φωτογραφίες: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ μετά τον παραμυθένιο γάμο της | iShow.gr
Ειδήσεις
Φωτογραφίες: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ μετά τον παραμυθένιο γάμο της
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
20:14


Χαμογελαστή, ευδιάθετη και ντυμένη όπως αρμόζει σε μια πριγκίπισσα, η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα στο πρώτο garden party που δόθηκε στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ για τα 70ά γενέθλια του πεθερού της, πρίγκιπα Κάρολου.

Μόλις τρεις ημέρες μετά τον παραμυθένιο γάμο του, το λαμπερό ζευγάρι καθυστερεί τον μήνα του μέλιτος, προκειμένου να εκπληρώσει τα πριγκιπικά του καθήκοντα. Η γοητευτική δούκισσα φωτογραφήθηκε με άνεση δίπλα στον πρίγκιπα Κάρολο και την δούκισσα της Κορνουάλης και έκλεψε τις εντυπώσεις με το μίντι φόρεμά της σε κρεμ απόχρωση με εντυπωσιακά μακριά διαφανή μανίκια από το brand «Goat», που προτιμά και η Κέιτ Μίντλετον.
meghan-markle_02

Η Μέγκαν ολοκλήρωσε την κομψή, αλλά συντηρητική της εμφάνιση, όπως αρμόζει σε μέλος της βασιλικής οικογένειας, με ένα κρεμ καπέλο του αγαπημένου οίκου της βασιλικής οικογένειας Philip Treacy, καλσόν σε nude απόχρωση, μπεζ clutch και ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια, τα οποία συνδύασε με ένα λιτό διαμαντένιο βραχιόλι. Εντύπωση προκάλεσε και το σινιόν της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού, που ήταν «αυστηρό» και προσαρμοσμένο στο νέο της ρόλο, σε αντίθεση με τους χαλαρούς «ατίθασους» κότσους, που προτιμούσε πριν τον γάμο της.
meghan-markle_07

Στο πάρτι του παλατιού συμμετείχαν 6.000 περίπου καλεσμένοι, όλοι μέλη φιλανθρωπικών και στρατιωτικών οργανώσεων, στις οποίες προΐσταται ο πρίγκιπας Κάρολος. Στους καλεσμένους προσφέρθηκαν τσάι και σάντουιτς, ενώ η «έκπληξη» του πάρτι ήταν μια μέλισσα που τσίμπησε τον πρίγκιπα Χάρι στο αυτί, όταν εκείνος εκφωνούσε μια «θερμή» ομιλία προς τιμήν του πρίγκιπα της Ουαλίας.
meghan-markle_04

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το γέλιο της με το πάθημα του Χάρι που ευτυχώς, για εκείνον, δεν είχε καμιά επίπτωση και συνέχισε την ομιλία του, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και περίμενε από την σύζυγό του να του εξηγήσει. Αν και ο πρίγκιπας Κάρολος γεννήθηκε τον Νοέμβριο, οπότε και θα γίνει 70 ετών, το βασιλικό πρωτόκολλο θεωρεί ορόσημο τα 70ά γενέθλια του διαδόχου του θρόνου και τα εορτάζει από τον Μάιο, ενώ θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις προς τιμήν του και προς τιμήν του φιλανθρωπικού του έργου.
meghan-markle_03
meghan-markle_05
meghan-markle_06


Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Μέγκαν Μαρκλ
Bασιλιάς Κάρολος
Πρίγκιπας Χάρι Γουίντσορ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551