Αναζήτηση
Έξαλλος ο Χατζηφωτίου: Η απάντηση για τη σχέση του με τη Χριστοπούλου | iShow.gr
Ειδήσεις
Έξαλλος ο Χατζηφωτίου: Η απάντηση για τη σχέση του με τη Χριστοπούλου
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
11:01


Μίλησε στον αέρα της εκπομπής "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου" ο Ζάχος Χατζηφωτίου, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι συμβαινει τελικά με εκείνον και την Έλενα Χριστοπούλου μετά τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής "Τι λέει;".

«Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλλουν το τι λέει ένας άνθρωπος. Εκείνη την ώρα που δίνεις μια συνέντευξη λες πολλά και σου φεύγουν και πράγματα. Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε ήταν ότι μέναμε στην Κηφισιά. Μα δεν ήταν ότι μέναμε μόνοι. Η έκφραση μέναμε πάει να πει ότι ήμαστε φίλοι. Πρέπει να πούμε τι κάναμε; Είναι ντροπή. Είναι φίλη μου 20 χρόνια η Έλενα. Είναι ντροπή. Το έχουν κάνει ανατολικό θέμα. Δεν είχα τίποτα με την κυρία Χριστοπούλου. Τέρμα», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε ο Ζάχος Χατζηφωτίου: «Τότε ήταν 20 χρονών η Έλενα! Είπαμε, πάμε με γυναίκες όχι με ανήλικα».

H Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά το πρωί της Τρίτης και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τον Ζάχο Χατζηφωτίου. Η μέντορας του GNTM 2018 διέψευσε ότι ήταν ζευγάρι αλλά αναφέρθηκε στην 25χρονη σχέση αγάπης και φιλίας που τους ενώνει.

«Αφενός είμαι ωραία, αφετέρου δεν μπορώ να ράψω ούτε κουμπί, θέλω να το τονίσω αυτό. Γελάω, τι να κάνω; Τον Ζάχο τον αγαπώ, με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου, είναι ο άνθρωπος που λατρεύω. Σχέση δεν είχαμε ποτέ, θα ήθελα αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον. Μου πέφτει λίγο μικρός. Με έχει βοηθήσει στις επιλογές μου πάρα πολύ, στον γάμο μου ήταν εκεί, στο νοσοκομείο ήταν δίπλα μου, πάντα ήταν εκεί… Έχω ζήσει όλες τις μεγάλες του σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί εγώ δεν είμαι μεγαλύτερη να κάνω σχέση μαζί του», είπε.

Και συνέχισε: «Αυτά που είπε, τα είπε. Αύριο μπορεί να πει κάτι άλλο, αλλά είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρονών κι εγώ τον αγαπώ. Εκείνος μου έχει μάθει ότι μέσα από το χιούμορ ξεπερνάμε τα πάντα. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς. να μου δείξουν τις φωτογραφίες, να μου δείξουν και που μέναμε αλλά δεν θέλω να μπω σε πόλεμο φαντασμάτων. Ο Ζάχος είναι στη ζωή μου τα τελευταία 24 χρόνια, ξέρει τους γονείς μου, είναι αυτός. Αν ήταν κάτι άλλο θα ήμουν η πρώτη που θα το έλεγα».

Μάλιστα η Έλενα την ώρα που βγήκε στην εκπομπή. «Τώρα είμαστε μαζί και πίνουμε γαλλικό καφέ», πρόσθεσε.

Πηγή: star.gr


Πηγή: www.allyou.com
Σχετικά πρόσωπα
Ζάχος Χατζηφωτίου
Έλενα Χριστοπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551