Αναζήτηση
Έρχεται το Disney On Ice στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do | iShow.gr
Ειδήσεις
Έρχεται το Disney On Ice στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013
10:00
Η DISΝΕY OΝ ICΕ παρουσιάζει τη Χώρα της Φαντασίας και προσκαλεί κάθε οικογένεια σ’ ένα μαγευτικό ταξίδι στις σύγχρονες, αλλά και τις κλασικές ιστορίες της DISΝΕY.


Στην παραγωγή παρουσιάζονται η θεατρική εκδοχή του TΟY STΟRY 3 (DISΝΕY - PΙXΑR) και οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων του CΑRS (DISΝΕY - PIXΑR) σε «ζωντανή» μορφή.

Το φαντασμαγορικό θέαμα της FΕLD ΕNTΕRTΑINMΕNT Η Χώρα της Φαντασίας της DISΝΕY OΝ ICΕ παρασύρει το κοινό σε μια συναρπαστική περιπέτεια που εκτυλίσσεται σε τέσσερις μαγικές τοποθεσίες, μεταξύ των οποίων η αγωνιστική πίστα του CΑRS και το δωμάτιο-παιχνιδότοπος του Άντι με τους πρωταγωνιστές του TΟY STΟRY 3. Ακόμα, οι θεατές μαγεύονται με το υποθαλάσσιο ταξίδι στον κόσμο της Άριελ και της Μικρής Γοργόνας, καθώς και τη μυστηριώδη χώρα του Καταφύγιου των Νεραϊδών, όπου τους ξεναγεί η Τίνκερ Μπελ.

«Το γεγονός ότι πρώτοι εμείς παρουσιάζουμε ζωντανά την ιστορία της Τίνκερ Μπελ στον πάγο και η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι αγαπημένοι χαρακτήρες του TΟY STΟRY είναι κάτι απίστευτο. Νιώθουμε μεγάλο ενθουσιασμό που αφηγούμαστε αυτές τις συγκινητικές ιστορίες στις αμερικανικές οικογένειες» είπε η παραγωγός NΙCΟLE FΕLD.

«Η αρένα μεταμορφώνεται στο μαγικό Καταφύγιο των Νεραϊδών, καθώς δείχνουμε στο κοινό πώς προετοιμάζονται οι νεράιδες εν όψει της άνοιξης, μέσα σε μια έκρηξη χρωμάτων. Για να αποτυπώσουμε τον κόσμο των παιχνιδιών και να δημιουργήσουμε τα κατάλληλα παιχνίδια σε ανθρώπινο μέγεθος, αλλάξαμε το μέγεθος των κοστουμιών, ώστε να φαίνονται οι πατινέρ –ακόμα και στο κοινό– σε μέγεθος παιχνιδιού» προσθέτει.

Η απολαυστική εμπειρία στον πάγο αρχίζει με τον περιπετειώδη Μίκυ Μάους, που ξεκινά με τη Μίνι ένα ταξίδι για να εξερευνήσουν μαζί τις άγνωστες και φανταστικές τοποθεσίες, όμως το σχέδιο ναυαγεί όταν το αυτοκίνητό τους –στο χρώμα του κερασιού– αναπάντεχα χαλάει. Παρόλο που ο Ντόναλντ Ντακ και ο Γκούφι κάνουν ό,τι μπορούν για να τους βοηθήσουν, θα χρειαστεί η συνδρομή των πιο κουλ Αυτοκινήτων για να ξαναπάρουν μπρος τα πιστόνια. Ο Κεραυνός Μακουήν, η Σάλλυ και ο Μπάρμπας καταφτάνουν στην πίστα κατευθείαν από το RΑDIΑTΟR SPRΙΝGS, μαρσάροντας τριγύρω και πάνω στον παγωμένο αυτοκινητόδρομο, και προσπαθούν να δώσουν ζωή στο αυτοκίνητο του Μίκυ.

Οι «ζωντανοί» χαρακτήρες του CΑRS δημιουργήθηκαν από το καινοτόμο πνεύμα της δημιουργικής ομάδας της FΕLD ΕNTΕRTΑINMΕNT και τον Αντιπρόεδρο Σκηνικών Στοιχείων RΙCK PΑPINΕAU. Κάθε αμάξι χρειάστηκε 2000 εργατοώρες για να κατασκευαστεί και είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρονικά εφέ, όπως μάτια που ανοιγοκλείνουν και υδραυλικές πόρτες που χοροπηδούν στο ρυθμό της μουσικής. Ο Μπάρμπας και ο κεραυνός Μακουήν διαθέτουν επιπλέον κινούμενο στόμα, που επιτρέπει στις δυναμικές προσωπικότητές τους να λάμπουν κάθε φορά που μιλούν. «Τα αυτοκίνητα θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη, γιατί κανείς δεν τα περιμένει τόσο εκφραστικά, τόσο μεγάλα ή ρεαλιστικά» λέει ο PΑPIΝΕAU.

Καθώς ο Μίκυ και η Μίνι συνεχίζουν το ταξίδι τους, το πλούσιο σε φαντασία σκηνικό του σχεδιαστή JΕRΕMY RΑILTΟN μεταμορφώνεται σ’ ένα περιβάλλον που αποδίδει στην ουσία του καθέναν απ’ τους μοναδικούς κόσμους που ακολουθούν. Κοράλια και κοχύλια σε φλούο χρώματα ζωντανεύουν τον κόσμο της Άριελ στη Μικρή Γοργόνα, ενώ το κοινό παρασύρεται στην πολύχρωμη φανταστική γη με τις νεράιδες για τη συνάντηση με την Τίνκερ Μπελ.

Ο RΑILTΟN έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο Καταφύγιο των Νεραϊδών. «Το κοινό ακόμα δεν γνωρίζει καλά το Καταφύγιο των Νεραϊδών, έτσι ήταν σημαντικό να συλλάβω και να αποδώσω πιστά τη βλάστηση και την παραμικρή λεπτομέρεια της ταινίας» λέει ο RΑILTΟN. Επειδή οι νεράιδες είναι μικροσκοπικές, ο RΑILTΟN χρησιμοποίησε ένα φουσκωτό σκηνικό που σχηματίζει ένα τεράστιο δέντρο. Στο φινάλε υπερμεγέθεις πεταλούδες αιωρούνται στον πάγο, καθώς τεράστια φουσκωτά λουλούδια ανθίζουν γύρω του σηματοδοτώντας τον ερχομό της άνοιξης.

Είτε με ψάρια που χορεύουν σάλσα, είτε με τη ζωηρή νεράιδα των ζώων, η βραβευμένη με ΕMΜY χορογράφος SΑRΑH KΑWΑHΑRA συνδύασε το χορό, τον αθλητισμό και το θέατρο για να ανεβάσει την ένταση και να προσθέσει θετική ενέργεια στην παράσταση. Αξιοποιεί τις πρωτότυπες ιδέες της σε γνώριμες και αλησμόνητες σκηνές, όπως όταν η Άριελ και ο Πρίγκιπας Έρικ ομολογούν τον έρωτά τους και χορεύουν στον πάγο ένα τρυφερό ντουέτο υπό τη μελωδία του “KISS THE GIRL”. Προκειμένου να χορογραφήσει το πατινάζ του κομματιού τής Τίνκερ Μπελ, η KΑWΑHΑRA μελέτησε την προσωπικότητα κάθε νεράιδας ξεχωριστά. «Η DISΝΕY αγαπά πολύ τη λεπτομέρεια στην τυπολογία της προσωπικότητας και της φωνής τους» είπε η KΑWΑHΑRA. «Προσπάθησα να βρω ένα αντιπροσωπευτικό στιλ πατινάζ και κίνησης για κάθε χαρακτήρα». Για παράδειγμα, η ΙRIDΕSSΑ, η τελειομανής νεράιδα του φωτός, πατινάρει σχηματίζοντας ευθείες και μακριές γραμμές, ενώ η κίνηση της νεράιδας του κήπου RΟSΕTTΑ, της «Όμορφης του Νότου», αφήνει μια πολύ ιδιαίτερη αίσθηση θηλυκότητας.

Τα πρωτότυπα κοστούμια της ενδυματολόγου CYΝTHIA NΟRDSTRΟM δίνουν στον πάγο πινελιές από τον κόσμο του φανταστικού. «Στο εκλεκτικό αυτό θέαμα της DISΝΕY ήθελα το κάθε τι να έχει μια ιδιαίτερη ποιότητα» λέει η NΟRDSTRΟM, η οποία ντύνει με τα κοστούμια της πολλές παραστάσεις ΟFF-BRΟADWΑY, αλλά και παραγωγές σε μεγάλα θεματικά πάρκα σ’ όλον τον κόσμο.

Στη Μικρή Γοργόνα η NΟRDSTRΟM χρησιμοποίησε μια σειρά ελαστικών υφασμάτων, για να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό χρώμα που ρέει από παλέτα σε παλέτα. Το θαλασσί γίνεται πράσινο και το μωβ μεταμορφώνεται σε κοραλί και κόκκινο. Για τη σκηνή της Τίνκερ Μπελ, θα πει η NΟRDSTRΟM, «Έπρεπε να πάρω τα απλά και αναγνωρίσιμα στοιχεία της ταινίας και να τα μεταφράσω σε ύφασμα». Οι πράσινες νεράιδες φορούν πράσινα σατέν υφάσματα και βελούδο, ενώ οι νεράιδες του νερού φορούν καθαρά σιφόν που λαμπυρίζουν σε κάθε κίνηση.

Για τη NΟRDSTRΟM, η βασική ιδέα για τις πρωταγωνίστριες νεράιδες ήταν πως κάθε κορίτσι διαθέτει μια «εσωτερική λάμψη», η οποία εκφράζεται τελικά μέσα απ’ τα ρούχα. Για παράδειγμα, η RΟSΕTTΑ, η νεράιδα των κήπων, φορά μια βελούδινη φούστα από τριαντάφυλλα μ’ ένα υπόστρωμα από κόκκινες πούλιες που λαμπυρίζουν. Η σχεδιάστρια είπε: «Απόλαυσα πραγματικά την πρόκληση να δώσουμε ζωή στις νέες νεράιδες της DΙSNΕY».

Η πρώτη πράξη της παράστασης συμπληρώνεται από τους φωτισμούς, οι οποίοι δίνουν τον παλμό κάθε σκηνής. Τους φωτισμούς υπογράφει ο βραβευμένος με ΕMΜY σχεδιαστής PΕTΕR MΟRSΕ. Αντί για ένα κεντρικό θέμα, ο MΟRSΕ δημιούργησε τρία διαφορετικά περιβάλλοντα, για να συμβάλει στην οπτικοποίηση των ιστοριών που αφηγείται η παράσταση.

Ο MΟRSΕ δημιουργεί εικόνες κυμάτων με βαθυγάλαζα και πράσινα φώτα, ενώ τα φύλλα και τα λουλούδια του φοίνικα στο Καταφύγιο των Νεραϊδών χορεύουν στον πάγο κάτω από ένα έντονο πράσινο. Με τα μοτίβα, τους φωτισμούς και τα χρώματα ενισχύει τη μαγεία κάθε φανταστικού κόσμου. Ο MΟRSΕ είπε: «Στη Χώρα της Φαντασίας χρησιμοποιούμε έναν καινούριο αυτοματοποιημένο φωτιστικό εξοπλισμό, κι έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρα χρώματα κι ένα μεγάλο εύρος από χώρους. Είναι σπουδαίο πλεονέκτημα για μια παράσταση όπως αυτή, με τόσες πολλές σκηνές!».

Τα παιχνίδια του TΟY STΟRY επιστρέφουν κοντά μας! Η δεύτερη πράξη στη Χώρα της Φαντασίας συγκεντρώνει όλη τη διασκέδαση, το χιούμορ και τη ζεστασιά της αγαπημένης ταινίας TΟY STΟRY 3 (DΙSNΕY - PΙXΑR). Ο Γούντι, η Τζέσι, ο Μπαζ Λάιτγιαρ και η υπόλοιπη συμμορία έρχονται στον πάγο και μας χαρίζουν την απόλυτη εμπειρία TΟY STΟRY. Μια τελείως διαφορετική δημιουργική ομάδα συνέθεσε τους φωτισμούς, τα κοστούμια και τη χορογραφία γι’ αυτό το κομμάτι της παράστασης που σφύζει από ενέργεια.

Το πατινάζ στο TΟY STΟRY 3 «ενορχήστρωσε» η πολύπειρη CΙΝDY SΤUΑRT, που εργάστηκε ως συνεργάτης χορογράφος στην πρώτη παραγωγή TΟY STΟRY της DΙSNΕY ΟN ICΕ το 1996. «Ήταν πολύ διασκεδαστική εμπειρία για μένα η επιστροφή στους αυθεντικούς χαρακτήρες. Το διασκέδασα πολύ!» είπε η SΤUΑRT. Για τη νέα παραγωγή εμπνεύστηκε πολλά και διαφορετικά νούμερα, επιτρέποντας στους ήρωες όπως τον Μπαζ, τον Γούντι και τηνΤζέσι να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους σε αρκετές σκηνές που απαιτούν δυναμισμό.

Ο ενδυματολόγος SCΟTΑ LΑNΕ θέλησε με τα κοστούμια του να αποτίσει ένα φόρο τιμής στην ταινία TΟY STΟRY 3. «Αυτό που καθιστά μοναδικά τα κοστούμια των παιχνιδιών είναι ότι πολλές απ’ τις επιφάνειές τους είναι πλαστικές. Προσπαθήσαμε λοιπόν να πετύχουμε αυτή την αίσθηση του γυαλιστερού, γιατί τα παιχνίδια είναι αντικείμενα που όλα τα παιδιά γνωρίζουν και καταλαβαίνουν» είπε ο LΑNΕ. «Το κοινό θα δει πολύ χρώμα και υφές που θα το διασκεδάσουν».

Ο ALΕX RΕΑRDON συνέβαλε με την πείρα του στο σχεδιασμό φωτισμών στο κομμάτι του TΟY STΟRY 3. «Όταν ασχολείσαι με κινούμενα σχέδια», λέει, «έχεις πολλά βασικά χρώματα. Έτσι, έψαξα τρόπους να κάνω με τους φωτισμούς ακόμα πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Μέρος της δουλειάς ενός σχεδιαστή φωτισμών είναι να συνεισφέρει και στην πλοκή της ιστορίας».

Η Χώρα της Φαντασίας προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό χαρακτηριστικών για τους λάτρεις της DISΝΕY OΝ ICΕ. «Από τα σύγχρονα CΑRS και TΟY STΟRY 3 ως τη διαχρονική ποιότητα της Μικρής Γοργόνας και της Τίνκερ Μπελ, το κοινό θα απολαύσει τέσσερις διαφορετικούς κόσμους της DΙSNΕY να παίρνουν ζωή» λέει ο παραγωγός KΕNNΕTH FΕLD. «Όλ’ αυτά παρέχουν μια αξία που είναι πραγματικά ασυναγώνιστη στον κόσμο της ζωντανής οικογενειακής ψυχαγωγίας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, προσφέρεται κάτι για τον καθένα».


«Η Χώρα της Φαντασίας» της DΙSNΕY OΝ ΙCΕ

23-28 Οκτωβρίου 2013

Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ


Προπώληση

www.abcd.gr | viva.gr | Public | Forthnet | Παπασωτηρίου | 210-8840600


Μέρες & Ώρες Παραστάσεων & Τιμές Εισιτηρίων

Τετ. 23/10 στις 19:30, Πέμ. 24/10 στις 19:30, Παρ. 25/10 στις 16:00
ΖΩΝΗ Α: 28 € - ΖΩΝΗ Β: 22 € - ΖΩΝΗ Γ: 16 € - ΖΩΝΗ Δ: 11 € - ΖΩΝΗ Ε: 8 €

Δευτ. 28/10 στις 15:00 & 18:30, Παρ. 25/10 στις 19:30, Σάβ. 26/10 στις 12:00
ΖΩΝΗ Α: 33 € - ΖΩΝΗ Β: 27 € - ΖΩΝΗ Γ: 21 € - ΖΩΝΗ Δ: 15 € - ΖΩΝΗ Ε: 10 €

Σάβ. 26/10 στις 16:00 & 19:30, Κυρ. 27/10 στις 12:οο, 16:00 & 19:30
ΖΩΝΗ Α: 38 € - ΖΩΝΗ Β: 32 € - ΖΩΝΗ Γ: 26 € - ΖΩΝΗ Δ: 19 € - ΖΩΝΗ Ε: 12 €
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551