Αναζήτηση
Δύσκολες στιγμές για την Μαρέβα Μητσοτάκη | iShow.gr
Ειδήσεις
Δύσκολες στιγμές για την Μαρέβα Μητσοτάκη
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
18:30

Μπορεί τρεις μέρες πριν να ήταν χαρούμενη και να ευχόταν χρόνια πολλά στην κόρη της Σοφία, όμως σήμερα φαίνεται πως είναι πιο δύσκολη ημέρα για την Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκεται στο εξωτερικό και στο πλευρό του πατέρα της που φαίνεται πως αντιμετωπίζει κάποιο θέμα υγείας.

Η Μαρέβα βρίσκεται στο Λονδίνο και στο πλευρό του κι ανέβασε μια φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη του με θέα έναν υπέροχο κήπο. Στο ποστ της όμως φρόντισε να τονίσει πως είναι στενοχωρημένη και πως ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Στα σχόλια όλοι εύχονται γρήγορη ανάρρωση για τον πατέρα της.

Η Μαρέβα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Ο Αιγυπτιώτης παππούς της, Φίλιππος, ήταν ναυπηγός, Πρόεδρος του νορβηγικού νηογνώμονα Det Norske Veritas. Ο έτερος παππούς, Ματίας, ευεργέτης και χορηγός μεγάλων δωρεών, είχε δική του φαρμακοβιομηχανία στη Βαρσοβία. Ο γιος του, πατέρας της Μαρέβα, συνέχισε τις φαρμακευτικές δραστηριότητες της οικογένειας, με έδρα το Λονδίνο. Γνωστός συλλέκτης σπάνιων έργων, σημαντικών νομισμάτων και γραμματοσήμων -για πολλά χρόνια είχε δική του γκαλερί στη Βρετανία, την Grabowski Gallery. Μετέδωσε στην κόρη του την αγάπη του για τις τέχνες.

Δες τι πόσταρε


Πηγή: www.markostv.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551