Αναζήτηση
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αυτή είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τα βίντεο Μπέλλα - Μηλιώνη | iShow.gr
Ειδήσεις
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αυτή είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τα βίντεο Μπέλλα - Μηλιώνη
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
09:30

Ποια είναι τελικά η γυναίκα που «πρόδωσε» τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και θέλησε να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη;

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τη φημολογούμενη σχέση του συντρόφου της Δήμητρας Αλεξανδράκη, Δημήτρη Μηλιώνη και της Ιωάννας Μπέλλα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από το «Πρωινό» έκανε λόγο για κακή συγκυρία κάποιων τυχαίων συναντήσεων της Ιωάννας Μπέλλα με τον αγαπημένο της «καρφώνοντας» μάλιστα και μία φίλη της η οποία έστειλε το επίμαχο βίντεο στο κινητό της.

Η Σάσα Σταμάτη μέσα από το Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» αποκάλυψε ποια είναι η συγκεκριμένη φίλη που κρύβεται πίσω από τα βίντεο που έλαβε στο κινητό της η Δήμητρα Αλεξανδράκη, κατονομάζοντας την Έλλη Παπαγγελή.

«Κάποτε ηΔήμητρα Αλεξανδράκηήταν φίλη με τηνΈλλη Παπαγγελήκαι κυκλοφορούσαν μαζί στα κοσμικά στέκια της πόλης. ΗΔήμητραδεν θέλει να πει το όνομά της δημόσια για να μην την εκθέσει, ενώ από την άλλη ηΈλληκάνει προσπάθειες για να τα βρουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οΔημήτρης Μηλιώνηςκαι η πρώην παίκτρια τουNomadsείναι αυτή τη στιγμή περισσότερο δεμένοι από ποτέ» αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Δήμητρα Αλεξανδράκη
Έλλη Παπαγγελή
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551