Αναζήτηση
Δέσποινα Βανδή: Επιστρέφει και στο θέατρο! | iShow.gr
Ειδήσεις
Δέσποινα Βανδή: Επιστρέφει και στο θέατρο!
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
09:58


Για δύο χρόνια θριάμβευσε ως Ντόνα στο «Mamma Mia»! Η Δέσποινα Βανδή, όμως, αποφάσισε να επιστρέψει στο θέατρο και φέτος.

Μόνο λίγους μήνες κράτησε η αποχή της από το θεατρικό σανίδι τελικά, αφού η διάσημη τραγουδίστρια είπε το μεγάλο «ναι» και όλα δείχνουν πως θα είναι ένα από τα αστέρια ενός φιλόδοξου μουσικοθεατρικού project που ετοιμάζεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως αποδέχθηκε την πρόταση του συγγραφικού διδύμου Ρέππα- Παπαθανασίου και θα συμμετέχει στο μιούζικαλ που ετοιμάζουν για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το έργο είναι, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, βασισμένο στη Φίνος Φιλμ, την ιστορία της και τη δεκαετία του ´60, αντίστοιχο του θεατρικού «Βίρα τις άγκυρες» που είχε ανέβει πριν αρκετά χρόνια στο «Εθνικό». Για το ίδιο έργο, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, έχουν δεχθεί πρόταση και έχουν ανταποκριθεί θετικά σε πρώτη φάση ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Κόκλας και η Ελένη Γερασιμίδου.

Σημασία, όμως, έχει και ο χώρος που θα ανέβει το συγκεκριμένο project, αφού πρόκειται να το δούμε στο ολοκαίνουργιο θερινό θέατρο «Άλσος» που κατασκευάζεται μέσα στο «Πεδίον του Άρεως» στον ιστορικό χώρο που βρισκόταν το θερινό «Άλσος» πριν την απαξίωση της τελευταίας δεκαετίας. Η παραγωγή ανήκει στον Δημήτρη Μαροσούλη, ενώ το νέο «Άλσος» θα έχει χωρητικότητα 2000 ατόμων!

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το τέταρτο επαγγελματικό project της Δέσποινας Βανδή για τη φετινή σεζόν, αφού είχαν προηγηθεί οι εμφανίσεις με τον Αντώνη Ρέμο στο «Αθηνών Αρένα», η ταξιδιωτική εκπομπή για το Open μαζί με τον Βαγγέλη Δρίσκα αλλά και η παρουσίαση του νέου κύκλου του «Χ-Factor».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Δέσποινα Βανδή
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551