Αναζήτηση
Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η πρώτη λεξούλα που είπε η κόρη τους | iShow.gr
Ειδήσεις
Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η πρώτη λεξούλα που είπε η κόρη τους
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017
14:59

Τι κάνεις όταν περιμένεις πώς και πώς να μιλήσει το μωρό σου και εκείνο, όταντο κάνει, δεν λέει μαμά; Θα πείτε ότι δεν γίνεται αυτό. Και όμως γίνεται και παρα-γίνεται.

Πριν από λίγες μέρες το μοντέλο Chrissy Teigen ανέβασε μια φωτογραφία με της 11 μηνών κόρης της,Luna, στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, γράφοντας ότι η πρώτη της λεξούλα δεν ήταν μαμά αλλά… γάτα.

Η 31χρονηπριν από μερικές μέρεςβρισκόταν σε διακοπές με το σύζυγό της, τον γνωστό Αμερικανόμουσικόκαι τραγουδιστήJohn Legend, και την κορούλα τουςστο Μαρόκο. Οι τρεις τους ήταν έξω για βόλτα όταν κάποια στιγμή πέρασε απόδίπλα τους μια γάτα. Ημαμά αστειευόμενη ρώτησε τη Luna πώς το λένε αυτό το ζωάκι και εκείνη σιγά σιγά είπε γάτα. Το επανέλαβε μάλιστα και άλλες φορές.

Φυσικά όλα εξηγούνται σε αυτήν τη ζωή. Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα φιλόζωο. Το σπίτι τους το μοιράζονται εδώ και χρόνια με σκυλιά και γατιά. Πρόσφατα προστέθηκε και ένα κουνέλι, το οποίο παρουσίασαν μέσα από τα social media. Σε συνεντεύξεις τους έχουν πει πολλές φορές ότι τα κατοικίδιά τους είναι ισότιμα μέλη τους σπιτιού. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχουν φωτογραφηθεί με τα τρία τους bulldogs, την Penny, την Pipa και τον Puddiσε περιοδικά. HPennyείναι ένα πρώην κακοποιημένο τριποδάκι, το οποίο βρήκε αγάπη στο σπίτι τους.

H όμορφηTeigen γεννήθηκε στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών.Το 2010 φιλοξενήθηκε στις σελίδες του δημοφιλούς περιοδικού “Sports Illustrated” ως η “Rookie of the Year”, κάτι που την έκανε γνωστή σε όλον τον κόσμο και εκτόξευσε την καριέρα της.

Το 2007 γνώρισε τον μουσικό John Legend, στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του “Stereo”. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 2015 σε μια τελετή που έγινε στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Τον Απρίλιο του 2016 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Luna Simone Stephens.


Πηγή: www.tamtam.news
Σχετικά πρόσωπα
Κρισυ Τειγκεν
Τζον Λέτζεντ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551