Αναζήτηση
Δεν πάει το μυαλό σας ποια είναι έγκυος από την οικογένεια Kardashian | iShow.gr
Ειδήσεις
Δεν πάει το μυαλό σας ποια είναι έγκυος από την οικογένεια Kardashian
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
12:30

Μετά την είδηση πως ηKim Kardashianπεριμένει το τρίτο της παιδί – με την βοήθεια παρένθετης μητέρας – άλλη μια εγκυμοσύνη από την εν λόγω οικογένεια ταράζει την showbiz!

Το μικρότερο κορίτσι της οικογένειας,Kylie Jenner,φαίνεται πως διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Αν και είναι μόλις 20 ετών, η reality star και ο σύντροφος της,Travis Scottαποφάσισαν να προχωρήσουν την σχέση τους και να κάνουν ένα παιδί. Εξάλλου, ηKylieσε αρκετές συνεντεύξεις της τόνισε πως επιθυμία της είναι να γίνει μητέρα σε νεαρή ηλικία.

Σύμφωνα με τοTMZτο ζευγάρι έχει αποκαλύψει στους φίλους του τα χαρμόσυνα νέα. Μάλιστα, ο σύντροφος της star εκμυστηρεύτηκε και το φύλο του μωρού, το οποίο θα είναι κοριτσάκι.

Η είδηση της εγκυμοσύνης επιβεβαιώνεται και από τις κινήσεις τηςKylie,καθώς το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί με φαρδιά ρούχα, ενώ στοInstagramαναρτά εικόνες από παλαιότερες λήψεις.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της, επιβεβαιώθηκε και στοΑμερικάνικο People,ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται πως θα γεννήσει τον Φεβρουάριο.

«Ξεκίνησαν να το λενε στους φίλους τους εδώ και λίγες εβδομάδες, ενώ και η οικογένεια της το γνωρίζει μικρό χρονικό διάστημα. Είναι πραγματικά ενθουσιασμένη και το ίδιο ισχύει και για τον Travis», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως ο εκπρόσωπος τηςKylie Jennerδεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τα δημοσιεύματα.


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Kylie Jenner
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551