Αναζήτηση
Χρήστος Φερεντίνος: Υπερβολές τα περί εκνευρισμού μου στο καρναβάλι της Καλαμάτας | iShow.gr
Ειδήσεις
Χρήστος Φερεντίνος: Υπερβολές τα περί εκνευρισμού μου στο καρναβάλι της Καλαμάτας
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
14:11


Δεν άργησε να απαντήσει ο Χρήστος Φερεντίνος, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την είδηση οτι εκνευρίστηκε και αποχώρησε από τα καθήκοντά του κατά τη διάρκεια του Καρναβαλιού στην Καλαμάτα.

«Υπερβολές τα περί εκνευρισμού μου στο καρναβάλι της Καλαμάτας. Απλα πήγα να καθαριστώ απο το πολύ αλεύρι και Μπυρα που είχε πέσει για να ανέβω στη συνέχεια στην εξέδρα. Πέρασα πολύ ωραία και ευχαριστώ τον δήμο Καλαμάτας και το Elite resort για την άψογη φιλοξενία .Εδω με τον Νικόλα απο τους Iocomondo», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.


Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Φερεντίνος επάνω στο καθήκον, προσπαθούσε να μεταφέρει το ευχάριστο κλίμα των ημερών και να διασκεδάσει τον κόσμο με το χιούμορ του και τις μοναδικές ατάκες του στο καρναβάλι.

Όμως, σύμφωνα με τοπικά μέσα συνέβη ένα περιστατικό που τον ενόχλησε. Μασκαρεμένοι καρναβαλιστές του έριξαν αλεύρι.

Μετά από δυο λεπτά το επόμενο γκρουπ και συγκεκριμένα ο οδηγός του άρματος, βγήκε από το παράθυρο και μπουγέλωσε με μπύρα τον παρουσιαστή, που έσκυψε μέσα στο αυτοκίνητο και του … ανταπέδωσε με σερπαντίνες!

Ομως, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο είπε «φεύγω, παω να αλλάξω, θα τα ξαναπούμε σε καμιά ώρα», αφήνοντας στη μέση την παρουσίαση, αρκετά εκνευρισμένος!

Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Χρήστος Φερεντίνος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551