Αναζήτηση
Χρήστος Δάντης: Η ανάρτηση για τη Μαρινέλλα ήταν κάτι πολύ παραπάνω από «περαστικά» | iShow.gr
Ειδήσεις
Χρήστος Δάντης: Η ανάρτηση για τη Μαρινέλλα ήταν κάτι πολύ παραπάνω από «περαστικά»
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024
12:59

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται τις τελευταίες 2 ημέρες η σπουδαία Μαρινέλλα, με πλήθος κόσμου και καλλιτεχνών να της εύχονται ταχεία ανάρρωση και περαστικά, με έναν απ’ αυτούς να είναι ο Χρήστος Δάντης.

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση που ήταν κάτι πολύ παραπάνω από «περαστικά», καθώς μέσω αυτής επισήμανε το πόσο επιδραστική υπήρξε η Μαρινέλλα για το ελληνικό τραγούδι. Αναλυτικά ο Χρήστος Δάντης έκανε αναφορά στη μετάβαση που συνέβη στην ελληνική σκηνή λόγω της σπουδαίας καλλιτέχνιδας, αναφέροντας πως αυτή σήκωσε τους τραγουδιστές από την καρέκλα και τους έμαθε να εκφράζονται με όλα τα μέρη του σώματος τους.

«Θεριό μου ανήμερο! Εσυ που σήκωσες τον τραγουδιστή απ την καρέκλα, τον φώτισες και τον έντυσες, τον έμαθες να εκφράζεται με όλα τα μέλη του σώματος του, περαστικά και να είσαι όρθια και τιτάνια όπως είσαι πάντα! Σ’ αγαπάμε!».


Τα λόγια αυτά του Χρήστου Δάντη αναφέρονται φυσικά στο πόσο πρωτοπόρα υπήρξε η Μαρινέλλα κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας της, καθώς πριν απ’ αυτήν οι καλλιτέχνες απλά τραγουδούσαν, ενώ εξαιτίας της μετέπειτα οι τραγουδιστές άρχισαν να κινούνται στη σκηνή, να χορεύουν και να δίνουν όλη τους την ενέργεια σε αυτή.

Μάλιστα ο Χρήτος Δάντης σε δηλώσεις που έκανε στον Alpha τόνισε ακριβώς αυτά, επισημαίνοντας πως η Μαρινέλλα έκανε το κοινό να έχει απαιτήσεις από τους τραγουδιστές, αναφέροντας ότι ο ίδιος είναι αρκετά αισιόδοξος για την πορεία της υγείας της καθώς γνωρίζει τη φυσική της κατάσταση και τη δύναμη του μυαλού της.



Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/

Σχετικά πρόσωπα
Χρήστος Δάντης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551