Αναζήτηση
Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | iShow.gr
Ειδήσεις
Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024
16:04


Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας. Ο αγαπημένος chef επιστρέφει και είναι έτοιμος για ακόμα γευστικότερα πιάτα και συνταγές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, ο Βαγγέλης ετοιμάζει μία μελιτζανόπιτα στην πιο νόστιμη εκδοχή της, με καπνιστή γραβιέρα, αλλά και λαχταριστό ψητό κοτόπουλο με πιπεριές καθώς και ένα ιδιαίτερο πιλάφι με πλιγούρι. Ακολουθεί αγαπημένη μακαρονάδα με ιταλικά κεφτεδάκια και πεντανόστιμη σάλτσα. Δοκιμάζουμε κουνουπίδι με τυριά στο φούρνο, μία αληθινή λιχουδιά. Όσο για το γλυκό, ετοιμαστείτε για μία διαφορετική πορτοκαλόπιτα με κανταΐφι.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, το επεισόδιο ξεκινάει με κανελόνια από τορτίγια, με κοτόπουλο και μανιτάρια. Συνεχίζουμε με το κλασικό και ακαταμάχητο Steak & fries, μαζί με την πιο ταιριαστή σάλτσα diane. Ακολουθούν αγαπημένα ζυμαρικά με πέστο ρόκας, ντομάτα και μοτσαρέλα, αλλά και ποπ κορν κοτόπουλου με σάλτσα μπάρμπεκιου. Και το επεισόδιο κλείνει γλυκά με ένα πρωτότυπο και απίστευτα νόστιμο κέικ σουφλέ μπανάνας.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, το «Chef στην κουζίνα σας» έχει ξεχωριστές συνταγές και πολλή γνώση γύρω από την μαγειρική που αγαπάμε όλοι μας. «Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!



Σχετικά πρόσωπα
Βαγγέλης Δρίσκας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551