Αναζήτηση
Cash or Trash: Το πιο μικροσκοπικό αντικείμενο, που έχει παρουσιαστεί ποτέ.. | iShow.gr
Ειδήσεις
Cash or Trash: Το πιο μικροσκοπικό αντικείμενο, που έχει παρουσιαστεί ποτέ..
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024
14:24

Το πιο μικροσκοπικό αντικείμενο, που έχει παρουσιαστεί ποτέ στο Cash or Trash και κατέχει μια ξεχωριστή θέση στο βιβλίο Γκίνες, φέρνει η Μίρνα, που είναι ηθοποιός.

Αυτό το αντικείμενο, με άκρως χρηστική υπόσταση, δημιουργήθηκε τον προηγούμενο αιώνα για τον λαιμό των γυναικών της Βικτωριανής εποχής που ταξίδευαν, και έρχεται τώρα για να δημοπρατηθεί στο Cash or Trash.

Ο Νίκος φέρνει στο Cash or Trash ένα δώρο από μια πελάτισσά του, το οποίο του προσέφερε όταν άνοιξε το πρώτο του κομμωτήριο. Ο πωλητής ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά τους αγοραστές και να μάθει πως γίνεται μια δημοπρασία. Ελπίζει τα πιατάκια του και το όνομα του δημιουργού τους να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των αγοραστών. 

Την παιδική του ηλεκτρονική κονσόλα φέρνει ο Νίκος από τη Θεσσαλονίκη στο Cash Or Trash. Το παιχνίδι αυτό διαθέτει μία από τις πρώτες κονσόλες με οθόνη υγρών κρυστάλλων γνωστής εταιρείας ηλεκτρονικών. Ο πωλητής ελπίζει το αντικείμενό του να φέρει στους αγοραστές αναμνήσεις από την παιδική τους ηλικία και να τους παρακινήσει να κάνουν «θαρραλέες» προσφορές!





Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Χάλκος
Δημήτρης Δεμερτζής
Φοίβος Στρουγγάρης
Ελομίδα Βισβίκη
Αλέξανδρος Σταυρίδης
Δέσποινα Μοιραράκη
Γιώργος Τσαγκαράκης
Θάνος Μαρίνης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551