Αναζήτηση
Blogger τρέλανε το Instagram με φωτογραφία της όπου κολυμπάει με καρχαρίες | iShow.gr
Ειδήσεις
Blogger τρέλανε το Instagram με φωτογραφία της όπου κολυμπάει με καρχαρίες
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017
13:59

Το γύρο του διαδικτύου κάνει αυτές τις μέρεςμια φωτογραφία στην οποία ένα μοντέλο ποζάρει στη θάλασσα ανάμεσα σε καρχαρίες.

Η Mareen, από την Κολωνία της Γερμανίας, επισκέφτηκε το νησί Exuma της Χαβάης και θέλησε να γνωρίσει όχι μόνο τα διάσημα γουρουνάκια που κολυμπούν αλλά και τους καρχαρίες.

“Η πιο συναρπαστική στιγμή μου εδώ είναι το κολύμπι με τους καρχαρίες. Βέβαια ένας από αυτούς ήταν λίγο πεινασμένος και με δάγκωσε στο χέρι.

Η Mareen είναι γνωστή μέσω του ταξιδιωτικού της blog, στο οποίο καταγράφει τις περιπέτειες των ταξιδιών που κάνει σε όλον τον κόσμο.

Για τη στιγμή με τους καρχαρίες αναφέρει:

“Το να κολυμπάς με τους καρχαρίες έχει πολλή πλάκα. Μέχρι δηλαδή την ώρα που ένας από αυτούς δάγκωσε το χέρι μου γιατί μάλλον πεινούσε. Δεν μπορώ να περιγράψω το σοκ όταν τον είδα να ανοίγει το στόμα του και να μου αρπάζει το χέρι. Λένε ότι αν ένας καρχαρίας σου επιτεθεί, πρέπει να κάτσεις ήσυχα. Στην πραγματικότητα όταν σου συμβεί αυτό δεν μπορείς με τίποτα να είσαι ήσυχος. Φρικάρεις εντελώς. Για όσους ρωτάνε, το δάχτυλό μου είναι μια χαρά.Βγήκα μάλιστα, πήρα φαγητό και τους τάισα. Είναι απίστευτη εμπειρία όλο αυτό. Ανεβαίνει η αδρεναλίνη στα ύψη. Γιατί, όπως και να το κάνεις, αυτά είναι άγρια ζώα.”

Η όμορφη Mareen έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων. Ξεκίνησε να εργάζεται κάποια στιγμή, όμωςπαραιτήθηκε από τη δουλειά της και άρχισε να ταξιδεύει. Τρελαίνεται, όπως γράφει η ίδια, για εξωτικές παραλίες, να γνωρίζει ανθρώπους και διαφορετικές κουλτούρες και να κάνει βόλτα σε στυλάτες λεωφόρους.

Όσο για το μότο της; “Είσαι ευτυχισμένος, όταν κάνει αυτό που αγαπάς”.

Σύμφωνα με το γνωστό αμερικανικόοικονομικό περιοδικό “Forbes” το ταξιδιωτικόblog της Mareen είναι στα 6 καλύτερα ταξιδιωτικά blogs του κόσμου.

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551