Αναζήτηση
Βανδή: Φώναζε το όνομα της Μαρίας Σολωμού την ώρα που τραγουδούσε με τον Mente Fuerte! | iShow.gr
Ειδήσεις
Βανδή: Φώναζε το όνομα της Μαρίας Σολωμού την ώρα που τραγουδούσε με τον Mente Fuerte!
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
17:11

Μία μοναδική βραδιά έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή στα Ιωάννινα, έναν από τους πρώτους σταθμούς της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας της!

Η τραγουδίστρια φέτος γιορτάζει 30 χρόνια παρουσίας της καλλιτεχνικά με πολλές επιτυχίες, και έτσι το καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε θέλει να το αφιερώσει στους θαυμαστές της που θα την απολαύσουν live.


Photo-shared-by-Despina-Vandi-on-March-03-2024-tagging-@chrysanthithomatos9-@versace-@konstantinosp_8-@iliaslalaounis-@nkoklonis-@nakshoes-@alphatv-@roulamoniaki-@j2us_gr-@barkingwell_media-and-@nakopou.jpg

Η Δέσποινα λοιπόν, στη συγκεκριμένη συναυλία της είχε αρκετούς guest καλλιτέχνες φίλους της που βρέθηκαν κοντά της για να εμφανιστούν μαζί της επί σκηνής.

Εκτός από τους Kings, κοντά της βρέθηκε και ο Mente Fuerte με τον οποίο συνεργάστηκε πρόσφατα για το τραγούδι «Πανσέληνος» το οποίο ήδη έχει γίνει μεγάλη επιτυχία και ακούγεται από τα ραδιόφωνα.

Κανείς δεν περίμενε όμως ότι ενώ οι δυο τους βρίσκονταν επί σκηνής και ερμήνευαν το τραγούδι σε ένα μοναδικό ντουέτο, η Δέσποινα Βανδή από μικροφώνου θα φώναζε το όνομα της Μαρίας Σολωμού.


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Βασίλης Μπισμπίκης
Mente Fuerte
Δέσποινα Βανδή
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551