Αναζήτηση
Αποστόλης Τότσικας: ''Το OPEN μάς έχει αγκαλιάσει'' | iShow.gr
Ειδήσεις
Αποστόλης Τότσικας: ''Το OPEN μάς έχει αγκαλιάσει''
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018
13:59

Ο Αποστόλης Τότσικας, μετά από πολύχρονη συνεργασία με τον ΑΝΤ1, φέτος θα είναι στο OPEN, όπου και θα υποδυθεί τον Γρηγόρη στην κωμωδία, ''Για πάντα παιδιά''.

Ο ηθοποιός μιλά στις Εύη Βαλή-Νιόβη Καραπιπέρη και το 7 Μέρες tv, τόσο για την αλλαγή στέγης όσο και για την επάνοδο της μυθοπλασίας.

Νέα σεζόν, με νέα σειρά και σε νέο κανάλι. Πολλές οι αλλαγές...

Για εμένα δεν είναι αλλαγή, η δουλειά μου είναι σε όποιο κανάλι κι αν δουλεύω.Αλλά μας έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ το Ε (νυν Open) ,και γενικά η συγκεκριμένη σειρά είναι κάτι που δεν έχω ξαναδιαβάσει, δεν έχω ξαναδεί στην τηλεόραση. Είναι φρέσκο, έχει ρυθμό, είναι γρήγορο, και έχουμε πολύ καλούς συνεργάτες, τον Νίκο Πουρσανίδη, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη, την Έλενα Ασημακοπούλου, και τη Τζένη Θεωνά, τους οποίους ξέρω πολλά χρόνια.Η παρέα έχει δέσει πολύ κι αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα. Θα το δει κι ο κόσμος και πιστεύω ότι θα αρέσει πολύ.

Τη φετινή σεζόν τα περισσότερα κανάλια έχουν εντάξει σειρές στο πρόγραμμά τους...

Η αλήθεια είναι πως επιστρέφουμε ξανά στην ελληνική μυθοπλασία, κι αυτό είναι κάτι καλό, γιατί έχουμε πολύ υλικό εδώ, δεν χρειάζεται να ψαχνόμαστε αλλού. Αυτό είναι πολύ ευτυχές για όλους μας.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Απόστολος Τότσικας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551