Αναζήτηση
Αποκάλυψη για τον Ντάνο και τη συμμετοχή του στο Survivor! | iShow.gr
Ειδήσεις
Αποκάλυψη για τον Ντάνο και τη συμμετοχή του στο Survivor!
Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017
11:36

Για το φαινόμενο Survivor που έχει καθηλώσει στους τηλεοπτικούς του δέκτες πολλές χιλιάδες τηλεθεατών μίλησε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Αναγνωρίζοντας πως η επιλογή του Survivor ήταν πρόκληση σημείωσε:

«Ποτέ δεν φανταζόμασταν πως το Star θα ακύρωνε τα δύο συγκεκριμένα προγράμματα. Μόλις, λοιπόν, μάθαμε ότι το Voice και το Survivor αποδεσμεύτηκαν από το Star, μετά το θέμα με τις άδειες, με παρότρυνση του Γιάννη Αλαφούζου αμέσως επικοινωνήσαμε με την Acun Medya, προκειμένου να τα εντάξουμε στο πρόγραμμά μας.

Τον Οκτώβριο του 2016, μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο, πήγαμε στην Τουρκία για τη συμφωνία. Παρακολουθήσαμε πολλές ώρες Survivor. Η εικόνα ήταν συγκλονιστική. Το πρώτο πράγμα που μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το διαφορετικό περιεχόμενο από ό,τι ξέραμε, με ιδιαίτερη έμφαση στα αγωνίσματα, χωρίς σκληρό και κίτρινο ριάλιτι, ξεχωρίσαμε το σύγχρονο μοντάζ, το slow motion και την καταπληκτική εικόνα από τον Άγιο Δομίνικο. Δεν μπορούσαμε όμως εκείνη τη στιγμή να φανταστούμε πως θα κάνει πάνω από 30% τηλεθέαση και θα γίνει φαινόμενο. Όταν ο Acun Il?cal? μας είπε ότι εκτιμούσε πως θα κάνει 40%, είχαμε ενδοιασμούς. Το ότι ένα κανάλι, όπως ο ΣΚΑΪ, που κυμαινόταν στο 8% με 10%, φτάνει να κάνει 60% τηλεθέαση σε ένα πρόγραμμα, σημαίνει ότι μιλάμε για ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο».

«Ξέρεις, πολλοί με ρωτούν αν ανοίγω σαμπάνιες λόγω της τεράστιας επιτυχίας. Θα σου πω μόνο ότι δικαιωθήκαμε. Τo Survivor και σαν επιτυχία αλλά και σαν τηλεοπτικό περιεχόμενο με γεμίζει χαρά και ταυτόχρονα μου δημιουργεί την πρόκληση και το δημιουργικό άγχος για τη συνέχεια. Μαζί με τη διοίκηση και την ομάδα μου έχουμε ήδη σχεδιάσει την επόμενη μέρα, καινούριες ιδέες για να ξεπεράσω τον εαυτό μου», πρόσθεσε.

Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή του Ντάνου

Ήταν τέλος Νοεμβρίου όταν ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις πρώτες επαφές για την ανεύρεση παικτών που θα στελέχωναν την ομάδα των Διασήμων «Στην αρχή οι περισσότεροι celebrities ήταν διστακτικοί. Η Acun Media, όμως βοήθησε πολύ στην επιλογή των προσώπων και για τις δυο ομάδες. Στα κάστινγκ είχαν ενεργό ρόλο, καθώς το τουρκικό Survivor παίζεται εδώ και οκτώ χρόνια, οπότε ήταν λογικό να κάνουν τη σωστή διαλογή ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ των συμμετεχόντων. Ωστόσο, κάποια σημερινά φαβορί εντάχθηκαν στο παιχνίδι τελευταία στιγμή. Θέλω να σου πω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο τελευταίος που μπήκε στο παιχνίδι. Δεν πρόλαβα καν να τον δω πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο».

Πηγή: fimotro.gr


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Άλκηστις Μαραγκουδάκη
Γιώργος Αγγελόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551