Αναζήτηση
Απίστευτο! Αυτός είναι ο μάνατζερ του Ντάνου! | iShow.gr
Ειδήσεις
Απίστευτο! Αυτός είναι ο μάνατζερ του Ντάνου!
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017
08:01

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος άφησε και πάλι για λίγο την Σκιάθο και βρίσκεται στην Αθήνα. Οι λόγοι επαγγελματικοί, καθώς προσπαθεί να τακτοποιήσει τα επόμενα του βήματα και τις προτάσεις που προέκυψαν από το παιχνίδι.

Να σας θυμίσουμε πως τα δημοσιεύματα θέλουν τον Ντάνο, να έχει κοινό μάνατζερ με τον Νίκο Βέρτη. Τα σενάρια ξεκίνησαν όταν ο γνωστός μάνατζερ βρέθηκε στο πλευρό του, όταν έφτασε στην Σκιάθο. Ωστόσο, με την «επιστροφή» του στην Αθήνα, δημιουργεί ερωτήματα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον Χρήστο Κολοβό, στο σπίτι του στην Γλυφάδα. Με τον Αγγελόπουλο είναι χρόνια φίλοι, ωστόσο ο λόγος της συνάντησης τους ήταν επαγγελματικός. Ο Κολοβός το τελευταίο διάστημα ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Secret-life, ενδέχεται να συνεργαστεί με τον Ντάνο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Με τον Γιώργο ήμαστε φίλοι, συζητήσαμε πολλά για το μέλλον και ίσως αναλάβω κάποιο κομμάτι σε ότι αφορά το μάνατζμεντ. Όπως πάνω από όλα είμαστε φίλοι, τα άλλα θα τα δούμε στην πορεία».

Αν οι δύο άντρες τελικά συνεργαστούν, αυτόματα αναιρούνται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να έχει ήδη μάνατζερ.

Δείτε την φωτογραφία:

PEOPLE


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Αγγελόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551