Αναζήτηση
Angelina Jolie: Η υπέροχη φωτογράφησή της στο “Vanity Fair” | iShow.gr
Ειδήσεις
Angelina Jolie: Η υπέροχη φωτογράφησή της στο “Vanity Fair”
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017
15:29

Στο εξώφυλλο του Αυγούστου της αμερικανικής έκδοσης τουγνωστού περιοδικού “Vanity Fair” φιλοξενείται η ηθοποιός Angelina Jolie, η οποία μίλησε για πρώτη φοράγια το χωρισμό τηςπριν από 10 μήνες από τον Brad Pitt.

Η 42χρονηέχει φύγει από το κοινό τους σπίτι και έχει μετακομίσει με τα 6 παιδιά τους, τους Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne και, Knox, των οποίων έχει την πλήρη κηδεμονία,σε μια πανέμορφηβίλα, αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων, στην περιοχή Los Feliz της Καλιφόρνια. Στην ίδια περιοχή,κοντά της, ζεικαι ο53χρονος ηθοποιός αλλά και οι Natalie Portman, Ellen Pompeo, Casey Affleck, will.i.am, Kristen Stewart.

Το ζευγάρι ζούσε για δέκα περίπου χρόνια σε τρία σπίτια, τα οποία, όπως είπε η ίδια στο περιοδικό,πάντα φρόντιζε, συντηρούσε καιδιακοσμούσε εκείνος.Ένα από τα σπίτια αυτά είναι και αυτό που μένει τώραο Pitt, ενώ τα άλλα δυο είναι στην παραθαλάσσια Santa Barbara στην Καλιφόρνια και ο πύργος τους στη Γαλλία, που έχει την ονομασία Chateau Miraval.

Η έπαυλη της Jolie διαθέτει 8 μεγάλα υπνοδωμάτια, το ένα από αυτά το δικό της, με τζάκι και θέα στον κήπο και την πισίνα, 10 μπάνια, βιβλιοθήκη (ο αγαπημένος της χώρος, όπως λέει), γυμναστήριο, και μεγάλος κήπος για να παίζουν τα παιδιά. Το σπίτι βρίσκεται σε απομονωμένη, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, και έχει θέα στον ωκεανό.

Πριν από δυο περίπου μήνες ο Pitt μίλησε στο αντρικόπεριοδικό “GQ” λέγοντας ότι εκείνος φταίει για το χωρισμό τους. Η ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε από το “Vanity Fair” για το αν η απάντησή του την εξέπληξε, είπε:

“Όχι. Όπως και να’χει νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και προσπαθούμε να φροντίσουμε όσο μπορούμε καλύτερα τα παιδιά μας. Αυτός είναι ο κοινός μας στόχος”.

Η ηθοποιός στο εξώφυλλο του “Vanity Fair”, που θα βγει στις αρχές Αυγούστου, φοράειμαύρου χρώματοςjumpsuit με έναν ώμο από τη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Saint Laurent.

Στο φωτογραφικό φακό είναι το γνωστό δίδυμο φωτογράφων μόδας Mert Alas και Marcus Piggott ενώ το styling έκανε η Jessica Diehl.


Πηγή: www.tamtam.news
Σχετικά πρόσωπα
Αντζελίνα Τζολί
Μπραντ Πιτ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551