Αναζήτηση
Αυτός είναι ο κούκλος ξάδελφος του πρίγκιπα Harry που τρέλανε το instagram! | iShow.gr
Ειδήσεις
Αυτός είναι ο κούκλος ξάδελφος του πρίγκιπα Harry που τρέλανε το instagram!
Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
18:58


Μπορεί ο πρίγκιπας Harry να παντρεύτηκε και να μην είναι πλέον διαθέσιμος, αλλά υπάρχουν και άλλοι γαλαζοαίματοι που είναι ακόμα single!

Ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου της χρόνιας λοιπόν, εντοπίσαμε τον ξάδερφο του Πρίγκιπα και ανιψιό της αδικοχαμένης Diana, Louis Spencer.

Ο Louis λοιπόν, είναι 24 ετών, ψηλός, ξανθός, αρχοντικός και μάλλον single! Έφτασε στο γάμο συνοδευόμενος από τις δύο αδερφές του και την μητέρα του ενώ η συγγένειά του με τους δύο Πρίγκιπες, είναι από την πλευρά του πατέρα του, Charles Spencer, αδερφoύ της Diana, και δεν πέρασε απαρατήρητος, αφού ήταν ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες στον γάμο!

Ο πρώτος ξάδελφος του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 1994, είναι 24 ετών και είναι ο διάδοχος του τίτλου του πατέρα του, της κομητεία των Spencer.

Βέβαια, ο Louis δεν είναι επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας, ανήκει όμως στη βρετανική αριστοκρατία καθώς έχει τον τίτλο του Υποκόμη του Althorp.

Με τι ασχολείται ο κούκλος ξάδελφος του Πρίγκιπα Harry;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Το Hello αναφέρει επίσης πως ο Spencer πέρασε την περισσότερη ζωή του στη Νότια Αφρική με τις αδελφές του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Hello, η μεγαλύτερη αδελφή του είναι πολύ πιο συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας από εκείνον αφού είναι μοντέλο ως η μούσα των Dolce & Gabbana.

Μάλιστα, η γυναίκα που θα παντρευτεί κι εκείνος, θα μένουν στο σπίτι του πατέρα του Louis, του Δούκα Spencer το περίφημο Althrop, ένα εντυπωσιακό βρετανικό αρχοντικό, ενώ κάποια στιγμή ο Louis θα κληρονομήσει τον τίτλο του πατέρα του (ως μοναχογιός) και άρα η γυναίκα του θα είναι Κόμισσα!




Πηγή: protothema.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551