Αναζήτηση
"Σχέσεις οργής" για την Άννα Βαγενά και τον Πασχάλη Τσαρούχα | iShow.gr
Ειδήσεις
"Σχέσεις οργής" για την Άννα Βαγενά και τον Πασχάλη Τσαρούχα
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011
15:43
Η καινούρια παράσταση, που ετοιμάζει η Άννα Βαγενά, με τη συμμετοχή του Πασχάλη Τσαρούχα, για την χειμερινή θεατρική περίοδο 2011-2012, είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Φρίντας Μπιούμπι "Σχέσεις Οργής", σε θεατρική διασκευή Γιάννη Τσίρου και σκηνοθεσία της ίδιας.


Το έργο μιλάει με τόλμη, για την αιμομιξία και την ενδοοικογενειακή βία. Θέματα, που δυστυχώς αφορούν πολλές οικογένειες και συνήθως πνίγονται μέσα στη σιωπή της κοινωνικής και οικογενειακής προκατάληψης.

Μια ιστορία που μπορεί να είναι αληθινή, μια ιστορία της διπλανής μας πόρτας, που όμως μένει και πρέπει να μείνει στο σκοτάδι και στη σιωπή. Κι ας ουρλιάζουν οι ψυχές που σακατεύονται κι ας ματώνουν τα κορμιά που υποφέρουν. Και ας τσακίζονται τα όνειρα και οι προσδοκίες, για μια καλύτερη ζωή. Τίποτα δεν πρέπει να βγει στο φως. Τίποτα δεν πρέπει να γίνει γνωστό. Ένα έργο βαθιά ανθρώπινο που θα συγκλονίσει.


Συνεχίζοντας, λοιπόν, μετά τη θριαμβευτική πορεία της παράστασης “Το γάλα” που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια, την προσπάθειά μας να αγγίξουμε σύγχρονα κοινωνικά θέματα, πιστεύουμε ότι με την παράσταση αυτή θα βοηθήσουμε τις οικογένειες, που ζουν αυτήν την τρομακτική εμπειρία, να βρούν τη δύναμη να αντιδράσουν.

Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν από την Θεσσαλονίκη.

Παίζουν :
Άννα Βαγενά
Πασχάλης Τσαρούχας
Δημήτρης Πατσής
Κατερίνα Θεοχάρη

“Σχέσεις Οργής” Φρίντας Μπιούμπι, θεατρική διασκευή Γιάννης Τσίρος
Σκηνοθεσία : Άννα Βαγενά
Σκηνογραφία : Δημήτρης Πρεβέ
Φωτισμοί : Βλάσης Σκουλής
Μουσική & μουσική επιμέλεια : Γιάννης Καραγιάννης


Σχετικά πρόσωπα
Άννα Βαγενά
Πασχάλης Τσαρούχας
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551