Αναζήτηση
"Πόλεμο" στη Meghan κάνει η οικογένειά της! Το νέο "καρφί" της αδελφή της | iShow.gr
Ειδήσεις
"Πόλεμο" στη Meghan κάνει η οικογένειά της! Το νέο "καρφί" της αδελφή της
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
12:32


Τι έγραψε η Samantha Grant στο twitter


Ανελέητο «πόλεμο» από την οικογένειά της δέχεται η Meghan Markle από τότε που έγινε Δούκισσα του Σάσσεξ, με αποτέλεσμα να μην την αφήνει να χαρεί τη νέα της ζωή στο πλευρό του πρίγκιπα Harry!

Μετά το δημοσίευμα της DailyMail, στο οποίο πηγή από το περιβάλλον της Meghan υποστηρίζει ότι ο πατέρας της, Thomas Markle, «έστησε» την περιπέτεια με την υγεία του προκειμένου να μην παρευρεθεί στον γάμο της μετά το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες, τα «βέλη» της ρίχνει και η ετερεθαλής αδελφή της!

Η 53χρονη Samantha Grant, η οποία δεν μπορείς να πεις ότι τρέφει αισθήματα αγάπης για την αδελφή της, έγραψε στο twitter:

«Το βάρος του θανάτου πάνω σου Megh», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο πατέρας της δεν είναι και πολύ καλά και πως αν πεθάνει θα φταίει η Δούκισσα. Μάλιστα, έριξε και ευθύνες σε όλη τη βασιλική οικογένεια, χαρακτηρίζοντας την «ντροπιαστικά απόμακρη, ψυχρή και ξενέρωτη».

Λίγο νωρίτερα, ο 17χρονος Thomas Markle, είχε δηλώσει πως θα σταματήσει να μιλάει στα ΜΜΕ μόλις γίνει και πάλι αποδεκτός από τη κόρη του.

Οπότε μέχρι τότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει! Poor Meghan!

Πηγή: star.gr



Σχετικά πρόσωπα
Μέγκαν Μαρκλ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551