Αναζήτηση
«Ο Σταρόβας είναι σαρωτικός, ο Γεωργούλης έχει γερή ατάκα, ο Μαζωνάκης έχει υποδόριο χιούμορ» | iShow.gr
Ειδήσεις
«Ο Σταρόβας είναι σαρωτικός, ο Γεωργούλης έχει γερή ατάκα, ο Μαζωνάκης έχει υποδόριο χιούμορ»
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019
18:28
ΗΜιμή Ντενίσηείναι ενθουσιασμένη που συμμετέχει στην κριτική επιτροπή τουYour Face Sounds Familiarκαι μιλάει για την υπέροχη συνεργασία της με τους υπόλοιπους κριτές, τονΑλέξη Γεωργούλη, τονΓιώργο Μαζωνάκηκαι τονΔημήτρη Σταρόβα.
Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος δεν ξέρει πολλά για το βιτριολικό χιούμορ σου, αλλά ούτε και για τον αυτοσαρκασμό σου!

Με έχουν στον νου τους απόμακρη, λες και είμαι η Θεοδώρα! Ευκαιρία είναι, λοιπόν, να δουν ότι έχω και χιούμορ. Μόνο με χιούμορ και γέλιο θα τη βγάλουμε καθαρή με όσα συμβαίνουν. Υπάρχει σοβαροφάνεια με πράγματα που δεν είναι σοβαρά. Σοβαρή είναι η υγεία, η χώρα μας, που είναι γεμάτη τραύματα. Εκεί να είμαστε προσεκτικοί και μετρημένοι. Οφείλουμε να είμαστε αληθινά προσεκτικοί. Από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να διασκεδάσουμε, να ξεσκάσουμε λίγο κι αυτό φέρνει το «YFSF». Μια μικρή απόδραση.
Υπάρχει μια χημεία στην κριτική επιτροπή…

Ναι, και είμαι χαρούμενη για αυτό! Εχουμε όλοι χιούμορ. Ο Σταρόβας είναι σαρωτικός, ο Γεωργούλης έχει γερή ατάκα, ο Μαζωνάκης έχει υποδόριο χιούμορ, όπως κι εγώ. Είναι όλοι τους υπέροχοι και έχω να σου καταγγείλω ότι πρώτη πηγαίνω εγώ στο πλατό κι ύστερα εκείνοι. Αντί να αργήσει η γυναίκα, αργούν αυτοί (σ.σ.: γελάει)! Πού το ξανάκουσες αυτό, πες μου! Από την άλλη, υπάρχει μια γερή ομάδα παικτών κάποιοι έχουν πολύ καλή φωνή, άλλοι είναι πολύ καλοί στις μιμήσεις. Το υλικό είναι δυνατό, πάντως, και δουλεύει σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Πηγή: Realnews

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Μιμή Ντενίση
Δημήτρης Σταρόβας
Αλέξης Γεωργούλης
Γιώργος Μαζωνάκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551