Αναζήτηση
'Kαμπανάκι' Θεοφάνους στον ΣΚΑΪ : 'Δεν γίνεται το ένα μουσικό σόου να βγαίνει απανωτά πάνω στο άλλο' | iShow.gr
Ειδήσεις
'Kαμπανάκι' Θεοφάνους στον ΣΚΑΪ : 'Δεν γίνεται το ένα μουσικό σόου να βγαίνει απανωτά πάνω στο άλλο'
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
18:28


O Γιώργος Θεοφάνους, μουσικοσυνθέτης που έχει περάσει από το πόστο του κριτή στο ''X-factor'' του ΑΝΤ1, μίλησε σήμερα το πρωί στο ''Φτιάξε καφέ να σ' τα πω'' του Ε, και σχολίασε το ''The Voice'' .

Ο Γιώργος Θεοφάνους, αφού σχολίασε θετικά το καστ της επιτροπής, αναφέρθηκε και στο ότι είναι λάθος των καναλιών κι εν προκειμένω του ΣΚΑΪ, να βγάζουν το ένα μουσικό σόου μετά το άλλο.

Συγκεκριμένα, είπε:

To ''The Voice'' έχει τρομερή φόρα κ' ένα πολύ επιτυχημένο καστ στην επιτροπή. Και είναι και άλλο πράγμα το ''The Voice'', έχει να κάνει με τραγουδιστές. Το ''The Voice'' το έχω παρακολουθήσει λίγο στο διαδίκτυο,όχι πολλά πράγματα, γιατί δεν έχω χρόνο να κάτσω να το δω στην τηλεόραση. Αλλά εντάξει είναι όλοι φιλαράκια. Η ευστροφία του Πάνου Μουζουράκη δεν υπάρχει. Προτιμώ, βέβαια, την ηρεμία του Κωστή γιατί με τρελαίνει ο Πάνος. Οι άλλοι δύο είναι σουπερσταρς !

Το θέμα, όμως, είναι ότι γίνεται το ένα σόου απανωτά πάνω στο άλλο και δεν προλαβαίνουν τα παιδιά να κάνουν κάτι. Όταν κάναμε εμείς το πρώτο X Factor, κι ήσουνα στην παραγωγή, Κατερίνα, όπως θυμάσαι, για να φτάσουμε στο πρώτο X Factor περάσαν αρκετά χρόνια από το προηγούμενο μουσικό show. Πρέπει να ανανεωθεί αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται το ένα πίσω από το άλλο κολλητά.

Στην μουσική δεν κάνει καλό αυτό το πράγμα. Είναι καθαρά τηλεοπτικό πια.




Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Θεοφάνους
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551