Αναζήτηση
«Και οι δυο έχουμε δύσκολες και πολύπλοκες ζωές» | iShow.gr
Ειδήσεις
«Και οι δυο έχουμε δύσκολες και πολύπλοκες ζωές»
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
10:59

Όλο και πιο συχνά βλέπουμε και διαβάζουμε πλέον ειδήσεις, σχόλια και συνεντεύξεις από την ανκοργούμαν του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη.

Στην πιο πρόσφατη της, στο ένθετο «ΒΗΜΑgazino», η Σία μιλάει ίσως για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα για τη σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη:

«Και ο Κώστας και εγώ προσπαθούμε να αποφεύγουμε να μιλάμε δημόσια για εμάς, όχι φυσικά από σνομπισμό. Προσπαθούμε να κρατάμε καλυμμένη τη σχέση μας για να είναι προστατευμένη και να είναι προστατευμένα και τα τρία υπέροχα παιδάκια του. Για να είμαστε ήρεμοι και για να είμαστε καλά», ανέφερε στο περιοδικό και πρόσθεσε: «Και οι δυο έχουμε δύσκολες και πολύπλοκες ζωές και προσπαθούμε απλώς να μην προσθέτουμε περισσότερες δυσκολίες».

Ερωτηθείσα αν της αρέσει η πολυτέλεια και το χρήμα, η Σία Κοσιώνη δήλωσε:

«Θέλω να κάνω καλές διακοπές, όχι ακριβές, αλλά ξεκούραστες και ελεύθερες. Θέλω το καλό φαγητό, που θα το βρω σε ένα καλό εστιατόριο και σε ένα λαϊκό ταβερνάκι. Μου αρέσουν οι απολαύσεις χωρίς να έχουν απαραίτητα άμεση σχέση με το χρήμα και τον πλούτο».

Οσον αφορά για τον μεγαλύτερό της φόβο την εποχή που ζούμε, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ, είπε:

«Έχω έναν εφιάλτη. Πώς θα διαχειριστώ τη στιγμή που ίσως θα είμαι αναγκασμένη να πω ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε και θα βγει από το ευρώ. Πώς το λες αυτό;»


Πηγή: www.tamtam.news
Σχετικά πρόσωπα
Σία Κοσιώνη
Κώστας Μπακογιάννης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551