Αναζήτηση:
Get the Gringo (2012) – Ο Μελ Γκίμπσον επανέρχεται
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012
14:22

O Driver (Mel Gibson) επαγγελματίας κακοποιός και με κάμποσα λεφτά στις βαλίτσες του αποφασίζει να κάνει διακοπές στο νότο. Μετά από μια καταδίωξη από την αστυνομία που περιπολεί στα σύνορα με το Μεξικό αναγκάζεται να τα διασχίσει αλλά συλλαμβάνεται από τις Μεξικανικές αρχές και καταλήγει στις χειρότερες φυλακές του διαθέτει η χώρα, το El Pueblito. Θα καταφέρει να επιβιώσει με τη βοήθεια ενός εννιάχρονου αγοριού.

Ταινία δράσης του Adrian Grunberg που έχει χρηματίσει ως βοηθός σκηνοθέτη στο Master and Commander και το Traffic και εδώ αναλαμβάνει μόνος του τη σκηνοθεσία και σε σενάριο του Mel Gibson.

O αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν How I spent my Summer με τον Gibson να προσπαθεί να επανέλθει στο βάθρο του μετά το ουσιαστικό εμπάργκο που του έχουν υποβάλλει για τις αντισημιτικές και ρατσιστικές του δηλώσεις πριν από μερικά χρόνια.

Η ειρωνεία είναι πως το Get the Gringo έκανε πρεμιέρα στο Ισραήλ στις 15 Μαρτίου αλλά δεν θα δει τις αίθουσες στις ΗΠΑ (θα βγει απευθείας σε DVD), ωστόσο θα παιχτεί στον υπόλοιπο κόσμο με αρχή την Ρωσία και στη συνέχεια την Βρετανία στις 11 Μαΐου 2012.

 

Get the Gringo (2012) – Ο Μελ Γκίμπσον επανέρχεται

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.